Už prekybą narkotikais Zarasų gyventojai kalės ilgiau nei po 8 metus

Už narkotikų platinimą Zarasų rajono Magučių kaimo 22 metų gyventoja J.S. ir jos bendraamžis uteniškis M.G. nuteisti aštuonerių metų ir vieno mėnesio bei aštuonerių metų ir trijų mėnesių laisvės atėmimu.

Tokį nuosprendį paskelbė Panevėžio teismas, pranešė prokuratūra.

Pernai vasaros pabaigoje Zarasų rajono Magučių kaime J.S., nuskynusi kaimynės darže augusias kanapes, laikė jas namuose ketindama parduoti. Ji prisipažino rūkiusi „žolę“ pati ir ją pardavinėjusi. Vėliau Utenoje ji iš M.G., sostinėje įsigijusio didelį kiekį narkotinių ir psichotropinių medžiagų, nusipirko sintetinių psichotropinių medžiagų ir ketino jas parduoti brangiau Zarasų gyventojams tikėdamasi praturtėti iš neteisėtos prekybos.

Automobiliu „Audi 80“ sintetines psichotropines medžiagas gabenusią J.S. sulaikė pareigūnai.

Ikiteisminį tyrimą atliko Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus tyrėjai, tyrimui vadovavo, jį organizavo ir kontroliavo Panevėžio apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos skyriaus prokurorai.


Šiame straipsnyje: narkotikaikvaišalaikanapės

NAUJAUSI KOMENTARAI

lietuvis

lietuvis portretas
tokius susaudyt reiktu

Čiubaka

Čiubaka portretas
geriau į amžino įšalo žemę, ilgiau kankintusi ir galėtų ten savo žolę rūkyti

Eugis

Eugis portretas
Laikyti juos kalejime 8 metus- netai kad nelogiska, bet ir nesazininga mokesciu moketoju atzvilgiu. Tokie dileriai turi atidirbt zala visuomenei- tiesti kelius, sloti gatves, sodinti miskus. Kokia is ju nauda kalejime? tik nuostoliai!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių