Už pareigūno įžeidimą - ikiteisminis tyrimas

Per apklausą Tauragės AVPK pareigūnus įžeidinėjusio Vilniaus m. gyventojo  atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už valstybės tarnautojo įžeidimą įtariamajam gresia iki dviejų metų nelaisvės.

Gegužės 28 d., apie 13 val. į Tauragės apskrities VPK  dviejų administracinių teisės pažeidimų protokolų surašymui ir apklausai Tauragės aps. VPK pareigūnų buvo pristatytas 41 metų Vilniaus gyventojas. Apklausos metu pastarasis necenzūriniais ir nepadoriais žodžiais viešai įžeidinėjo Tauragės apskrities VPK Organizuoto nusikalstamumo tyrimo  skyriaus vyresnįjį tyrėją,  žemino policijos, kaip institucijos, vardą ir įžeidinėjo joje dirbančius pareigūnus.

Už valstybės tarnautojo įžeidimą A.P. atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamajam gresia iki dviejų metų laisvės atėmimo bausmė.  Per pastaruosius dvejus metus tai jau ketvirtas ikiteisminis tyrimas pradėtas šio piliečio atžvilgiu. Dvi bylos šiuo metu nagrinėjamos teismuose. 


Šiame straipsnyje: policininko įžeidimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Boo

Boo portretas
nesakau kad gerai yzeidinet pareigunus, bet kai pareigunai tyciojasi is zmoniu tai cia nieko, dar geriau kad valstybes klerkai( tie patys seimunai ir ministrai) atvirai tyciojasi is Lietuvos gyventoju tai ju nebaudzia nors viskas taip akivazdu...

o

o portretas
kas tai yra ? CITATA: Apklausos metu pastarasis necenzūriniais ir nepadoriais žodžiais viešai įžeidinėjo Tauragės apskrities VPK Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus vyresnįjį tyrėją, žemino policijos, kaip institucijos, vardą ir įžeidinėjo joje dirbančius pareigūnus.citatos pabaiga. PVZ: aš policininką pavadinau mentu,gaidžiu ir pan.Koks tai įžeidimas? Įsižeidžia tik tokie , kurie save su minėtais save sieja.

Oho

Oho portretas
Oho nezhinojau, kad apklausos vykdomos VIESHAI!!!!
VISI KOMENTARAI 3

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių