Už nužudymą jau kalėjęs vyras įtariamas užmušęs sugyventinę

Šiaulių rajono apylinkės teismas trims mėnesiams leido suimti vyrą, įtariamą sugyventinės nužudymu.

Pasak policijos pranešimo, 57 metų R.B. yra jau teistas aštuonis kartus už įvairias nusikalstamas veikas, tarp jų - ir už nužudymą.

Apie 13 val. antradienį Šiaulių rajono policijos pareigūnai, gavę pranešimą, nuvyko į Čigonų kaimą. Daugiabučio namo laiptinėje, šalia buto durų, rasta negyva pusiau sėdinti, nugara atsirėmusi į slenkstį 47 metų L.P.

Nors pirminės apžiūros metu akivaizdžių smurto žymių nepastebėta, pareigūnams kilo įtarimų, kad moteris galėjo būti nužudyta. Iškviestas Teismo medicinos ekspertas konstatavo, kad moteris mirė nuo smurtinių vidaus organų sužalojimų.

Kiek žinoma, nelaimėlė paskutiniu metu glaudėsi šešių butų name, kurio laiptinėje ir buvo rasta nužudyta. Tą dieną pareigūnų apklausiami daugiabučio namo gyventojai menkai ką galėjo paaiškinti apie nužudytąją moterį ir su šiuo faktu susijusių įvykių aplinkybes, nes beveik visi buvo neblaivūs.

Nors liudytojų būklė ir apsunkino policininkų darbą, vis dėlto Šiaulių rajono kriminalistams pavyko nustatyti ir tame pačiame kaime sulaikyti įtariamąjį - 57-metų nuolatinės gyvenamosios vietos neturintį R.B. Įtariamasis sulaikymo metu buvo neblaivus – jam nustatytas lengvas girtumas - 1,23 promilės alkoholio. Benamis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Jau skitą dieną po įvykdyto sunkaus nusikaltimo apklaustas įtariamasis paaiškino, kad su nukentėjusiąja jį siejo tik savaitę trukęs bendras gyvenimas tame pačiame daugiabutyje. Vyras savo kaltės neneigė, prisipažino tąsyk sugyventinę mušęs rankomis, galbūt ir kojomis spardęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių