Už įdukros prievartavimą - pusaštuntų metų nelaisvės

Šiaulių apygardos teismas kalėti pusaštuntų metų pirmadienį nuteisė įdukrą seksualiai prievartavusį Joniškio rajono gyventoją.

32-ejų Ž.R. taip pat turės sumokėti nukentėjusiajai 50 tūkst. litų neturtinei žalai atlyginti, pranešė teismo atstovas spaudai.

Nors vyras kaltas prisipažino iš dalies, teismas konstatavo, kad jo kaltė įrodyta nukentėjusiosios, liudytojų parodymais, kita byloje surinkta medžiaga.

Nustatyta, kad mažametė mergaitė, kurią Ž.R. buvo įsidukrinęs, seksualiai prievartauta nuo 2005 metų rudens iki 2010 metų birželio mėnesio. Per tą laiką oralinio ir fizinio sąlyčio būdu prieš nukentėjusiosios valią įtėvis savo lytinę aistrą tenkino daugiau kaip 50 kartų.

Kaip pasakojo pati nukentėjusioji, įtėvis buvo prigrasinęs niekam apie tai nesakyti. Pirmą kartą savo lytinę aistrą Ž.R. patenkino, kai įdukra buvo vos šešerių.

Bylos duomenimis, vaikas buvo skriaudžiamas Ž.R. šeimos namuose, kai vyras su įdukra likdavo vieni. Lytinę aistrą įtėvis tenkindavo ir savo, ir mergaitės kambaryje, vonioje. Ž.R. mergaitę ne tik prigrasindavo tylėti, bet ir duodavo pinigų - nuo 5 iki 20 litų. Kai nukentėjusiosios mama paklausdavo, iš kur ši turi pinigų, ledų, dukra atsakydavo, kad ji su tėčiu tvarkiusi kambarius, ir šis už tai davęs pinigų, nupirkęs ledų. Šis nusikaltimas išaiškėjo, kai nukentėjusioji draugėms pasipasakojo, ką su ja daro įtėvis.

Ž.R. teigė, kad įdukros seksualiai neprievartavo, jis pripažino atlikęs tik tvirkinamuosius veiksmus.

Teismas konstatavo, kad Ž.R. padarytas nusikaltimas yra įrodytas, be to, nukentėjusioji davė vienodus, nuoseklius ir su esminėmis detalėmis sutampančius parodymus, kuriuos patvirtina kiti byloje esantys parodymai.


Šiame straipsnyje: pedofilijaprievartavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

martyna

martyna portretas
vargše mergyte,ir ko galima tiketis jos ateityje.Taigi moterys,kurdamos pakartotinai šeimas,ziurekit ka atvedate savo vaikams;prievartautoja-pedofila,ar girtuokli,ar sadista?O paskui dar isižeidžiat,svarstant klausimą; kas sudaro šeimą.

nekenciu mazu keksiu

nekenciu mazu keksiu portretas
bet matyt patiko kad 5 metus prievartavo ir tylejo

kielė to nekenčiu

kielė to nekenčiu portretas
yra priežastis,ar ne? Tokiose situacijose manau yra kalčiausios mamos,metų metais prievartauja jų vaikus,o jos neva nemato..Mama iškart pamatys,kad vaikui negerai,net jei jis ir nepasako. Su paaugliais gal sunkiau,bet jei šneki su savo vaiku,nesi jam tik išlaikytojas ar baudėjas,tai vaikas tau pasisakys apie savo bėdas.Bet kiek tenka skaityt,amžinai tas pats, tik kaimynai ar šiaip pašaliniai žmonės iškelia tokius dalykus į viešumą..
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių