Uostamiesčio policija sugavo vyrus, apiplėšinėjusius vaikus

Ketvirtadienį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos miesto 2–ojo PK pareigūnai sulaikė du anksčiau ne kartą teistus klaipėdečius, įtariamus įvykdžius daug apiplėšimų.

Vasario mėnesį pietinės uostamiesčio dalies vaikus apiplėšinėjo kažkokie vyrai. Grasindami peiliais, net ir dienos metu jie atiminėdavo mobiliojo ryšio telefonus bei kitus vertingus daiktus. Nuo plėšikų nukentėjusių paauglių tėvai patirtus nuostolius įvertino net keliais tūkstančiais litų.

Praėjusią savaitę 2PK kriminalistai gavo informacijos, kad šiuos sunkius nusikaltimus gali vykdyti du kvaišalus vartojantys klaipėdiečiai. Kruopščiai paruoštos operacijos metu ketvirtadienį įtariamieji buvo sulaikyti.

Išaiškėjo, kad tai yra anksčiau ne kartą už įvairius nusikaltimus teisti pietinės uostamiesčio dalies gyventojai – 1986 m. gimęs Aleksandras K. bei 1987 m. gimęs Gintaras S. Abu įtariamuosius policijos pareigūnai apklausė ir uždarė į areštinę. Pas Gintarą S. aptikta kvaišalų – 7 paketėliai baltų miltelių.

Iš vaikų pagrobti mobiliojo ryšio telefonai surasti lombarduose. Įtariama, kad šie klaipėdiečiai mieste apiplėšė beveik dešimt paauglių.

2–ojo policijos komisariato pareigūnai bei prokuroras prašys Klaipėdos miesto apylinkės teismo sankcijos įtariamųjų areštui.


Šiame straipsnyje: plėšimasplėšikasareštinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dviprasmybė

Dviprasmybė portretas
Iš pavadinimo neaišku, ar sugavo vaikus, kurie apiplėšinėjo vyrus, ar vyrus, kurie apiplėšinėjo vaikus...

KLP

KLP portretas
bendrai tenka pastebeti ,kad musų policija dirba labai gerai ,dar tokiomis sąlygomis,kai pas juos kabinetuose tinkas krenta ir už tokius atlyginimus ,galetų valdžia ,nors premijuoti juos ar atostogų ilgesnių skirti.

Loni

Loni portretas
Saunuoliai musu policija, bet kas is to? Sugavo, apklaus ir paleis. Tie isgamos vel terorizuos vaikus?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių