Uostamiesčio kvaišalų platintojams - neramios dienos

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro (VPK ONTB) pareigūnai, reaguodami į Klaipėdos miesto gyventojų skundus ir realizuodami turimą bei piliečių suteiktą informaciją apie narkotinių medžiagų platinimo vietas, per pirmuosius tris šių metų mėnesius atliko penkias tikslines operacijas, nukreiptas prieš tiesioginius kvaišalų platintojus. Pradėti trys ikiteisminiai tyrimai.


Pareigūnai sulaikė septyniolika su neteisėta narkotinių ir psichotropinių medžiagų apyvarta susijusių asmenų. Tarp jų – penkios moterys. Įtarimai dėl kvaišalų platinimo įteikti vienuolikai asmenų.

Policijos pareigūnai nutraukė šešių narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimo „taškų“ veiklą Baltijos ir Taikos prospektuose bei Minijos, Naikupės, Paryžiaus Komunos ir Nidos gatvėse.

Sulaikytas ir didesniais kiekiais narkotines medžiagas į „taškus“ tiekęs asmuo. Pas įtariamuosius aptikta heroino, metamfetamino bei narkotinių ir psichotropinių vaistų.

Septyni narkotikų platinimu įtariami asmenys – suimti, likusiems paskirtos švelnesnės už suėmimą kardomosios priemonės.

Ikiteisminius tyrimus organizuoja ir jiems vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.

LR BK 260 str. 1 d. už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numato laisvės atėmimo bausmę nuo 2 iki 8 metų.

Policijos pareigūnai dėkoja neabejingiems klaipėdiečiams, suteikusiems vertingos informacijos apie jiems žinomas narkotikų platinimo vietas.


Šiame straipsnyje: narkotikainarkotikų platinimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jugin

Jugin portretas
Nu kas per nesamone? Kokie dar tyrymai? Durni tie istatymai... Pagavo uz heroino platinima- iskart prie sienos, kaip tai daroma Kinijoje, Venesueloje. 100% apsauga nuo recedyvumo! Arba tegul gatves visa gyvenima sloja, miskus sodina.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių