Ukmergėje daugiabutyje rasta nužudyta moteris

Ukmergėje nužudyta moteris. Įtariama, kad ukmergiškio žmona su draugais nužudė savo vyro sugyventinę. Policija sulaikė tris įtariamuosius.

Ukmergės policijai apie žmogžudystę Vilniaus gatvėje viename daugiabutyje buvo pranešta pirmadienį rytą.

Nurodytame bute pareigūnai rado negyvą moterį sumuštu veidu. Neabejojama, kad 59-erių metų moteris buvo nužudyta.

Dėl žmogžudystės Ukmergės rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pareigūnai nustatė, kad žmogžudystės išvakarėse moters bute buvo girtaujama. Moteris gyveno su vyru, kuris oficialiai yra neišsiskyręs. Išgertuvėse dalyvavo ir jo oficiali žmona.

Per išgertuves buto šeimininkė buvo sumušta ir palikta gulėti ant grindų. Vyras, dėl kurio, kaip spėjama ir, kilo konfliktas girtas miegojo. Jį policijos pareigūnai rado miegantį nužudytos sugyventinės bute. Policija jį apklausė, tačiau nesulaikė.

Pareigūnai sulaikė tris įtariamuosius:  49-erių metų vyro žmoną, 46-erių metų moterį ir 42-ejų metų vyrą. Įtariamieji uždaryti į areštinę. Teisėsaugininkai ketina kreiptis į teismą leidimo juos suimti.

Buto, kuriame rasta nužudyta moteris, kaimynai portalui Vilkmerge.lt pasakojo, kad čia jau ilgą laiką buvo girtaujama. Kaimynams ypač neramios dienos  būna, kai išmokomos socialinės išmokos. Vien praėjusiais metais raminti girtaujančių kaimynų policija kviesta buvo apie trisdešimt kartų.

Pagrindinė įtariamoji konkurentės žmogžudyste policijai pažįstama, ji buvo teista už vagystes.


Šiame straipsnyje: nužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių