Ugniagesiams trečiadienis buvo ramus

Praėjusi para šalies ugniagesiams buvo palyginti rami. Nors jiems ir teko užgesinti 16 gaisrų, žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti. Be to, ugniagesiai dar atliko 19 kitų gelbėjimo darbų, kurių metu išgelbėjo vieną autoįvykio metu nukentėjusį vairuotoją.

Praėjusią naktį gaisras kilo Šilutės rajone, Bundalų kaime stovėjusiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas skendėjo liepsnose, jo stogas jau buvo nudegęs. Gaisro metu supleškėjo namo stogas ir perdengimas, išdegė kambariai, sudegė ir vandeniu buvo sulieti baldai bei namų apyvokos daiktai. Po gaisro be pastogės liko namo šeimininkas, auginantis 4 vaikus. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Apie 12 val. 55 min. gyvenamasis namas užsiliepsnojo ir Kelmės rajone, Šlyžiškės kaime. Per gaisrą apdegė virtuvės grindys ir dalis sienos, o gaisras įsiplieskė dėl krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 14 val. 55 min. Kauno rajone, Dobilijos kaime, užsidegė medinis ūkinis pastatas. Gaisro metu sudegė jo stogas, buvo išardytos stipriai apdegusios sienos, sudegė viduje buvusios malkos, elektriniai varikliai bei namų apyvokos daiktai. Spėjama, kad pastatas buvo padegtas. Įvykis tiriamas.

Apie 22 val. 30 min. gaisras kilo Švenčionių rajone, Pabradės miestelyje, Arnionių gatvėje stovinčiame garaže. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą nudegė garažo stogas ir perdengimas, sudegė viduje buvę namų apyvokos daiktai. Laimė, ugniagesiams pavyko išgelbėti šalia stovintį ūkinį pastatą, o gaisro priežastis ir nuostoliai dar tikslinami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių