Tualete rūkiusios dvi poilsiautojos sukėlė grėsmę lėktuve

Iš Egipto kurorto Šarm el Šeicho į Vilnių lėktuvu grįžtančios dvi poilsiautojos sukėlė grėsmę skrydžio saugumui. Pirminiais duomenimis, vilnietė ir varėniškė rūkė orlaivio tualete.

Sekmadienio pavakarę Vilniaus oro uoste dirbę Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai iš oro uosto tarnybų gavo informacijos, kad užsakomuoju reisu iš Šarm el Šeicho skrendančiame lėktuve kilo pavojus skrydžio saugumui. Oro uosto tarnybas apie grėsmę informavo lėktuvo įgula, nurodžiusi, jog orlaivio tualete rūko dvi moterys.

Pasak VSAT pranešimo, Vilniuje nusileidusį lėktuvą pasitikę pasieniečiai sulaikė šias iš Egipto kurorto grįžtančias 37-erių Varėnos ir 55-erių Vilniaus gyventojas. Pareigūnai patikrino jų dokumentus, jie buvo tvarkingi.

Po šių procedūrų pasieniečiai sulaikytas keliautojas perdavė sostinės policijos pareigūnams, kurie tiria šį incidentą lėktuve.


Šiame straipsnyje: skrydžiairūkymaslėktuvas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Oho

Oho portretas
O tai kokios čia grėsmės lėktuvui? Anksčiau lėktuvo salone leisdavo rukyti, ir jokių grėsmių nebuvo, nebent kokiam piliečiui nepatiktų dūmų kvapas ir į akį rukoriui užvažiuotų.

Nesuprantama

Nesuprantama portretas
Kokio žemo kultūros lygio žmogus turi būti,galintis rūkyti kitų panosėje,ir netgi ten,kur taisyklės draudžia tai daryti? Nesuprantu,ko tokiems reikia Egipte?Jiems užtektų ir Varėnos miške pavaikštinėti.

to Oho

to Oho portretas
Tai gal nebutu numirusios neparukiusios !?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių