T.Stankūnienė: ir džiaugiamės, ir verkiame

Kėdainių rajono apylinkės teismo sprendimą, kad mergaitė per dvi savaites privalo būti perduota ne vienerius metus dėl jos kovojančiai motinai Laimutei Stankūnaitei, pastarosios tėvai Tatjana ir Stasys Stankūnai sutiko džiaugsmingai.

„Net kalbėti sunku, verkiu“, – penktadienio rytą, vos tik dukra jai pranešė džiugią žinią, portalui 1diena.lt sakė T.Stankūnienė.

„Atvirai sakant, dar anksti džiaugtis. Aišku, labai malonu, kad priimtas toks teismo sprendimas, tačiau žinant, koks žmogus yra Neringa Venckienė, galima dar laukti visko. Todėl ir džiaugiamės, ir verkiame“, – kalbėjo moteris.

Su savo dukra ji sako bendravusi vos porą minučių telefonu. Trumpai pakalbėjusi su mama, L.Stankūnaitė išvyko tvarkytis dokumentų. Susitvarkiusi reikalus, ji žadėjo mamai vėl paskambinti.

„Dabar labiausiai baisu, kad jie tai mergaitei ko nors nepadarytų. Sakiau dukrai, kad N.Venckienė puikiai supranta, kad jei ji atiduos mergaitę, ji pati sau kilpą užsidės, nes mergaitė jai yra paskutinis išsigelbėjimas“, – tvirtino T.Stankūnienė.

Moters teigimu, visą pedofilijos istorija yra išgalvota N.Venckienės ir vos tik mergaitė bus grąžinta L.Stankūnaitei, N.Venckienės laukia dideli nemalonumai su teisėtvarka, ypač tiriant buvusio Kauno apygardos teismo pirmininko Alberto Milinio įsūnio Vaido Milinio nužudymo ir šmeižto bylas.

„Ji labai naivi, ką jai pasako, tą ji ir pakartoja. Violetos dukrai niekada nebūtų galima įteigti tokių nesąmonių. Ji niekada nekartotų to, ką jai liepiama sakyti. O šita daro viską, kas liepta. Bet tik kvaili gali nesuprasti, kad nebuvo jokios pedofilijos, kad mergaitė yra primokyta. Pažiūrėkite tą juostą, vaikas be jokių ašarų, be jokių emocijų pasakoja, ką tariamai su ja darė trys vyrai. Būtų buvę tie vyrai, nekalbėtų ji apie juos taip paprastai“, – neatlyžo T.Stankūnienė.

Moteris įsitikinusi, kad jos dukrai dėl mergaitės dar teks pakovoti. „Jau dabar bandoma iš vaiko padaryti ligonį. Jūs įsivaizduokite, kas bus per šias dienas, kokią ji įtaką ir spaudimą patirs“, – portalui 1diena.lt skundėsi L.Stankūnaitės mama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zmogzudzio-pedofilo D Kedzio

zmogzudzio-pedofilo D Kedzio portretas
gauja pavojinga, kaip dvesianti kobra. Juk ju laukia Lukiskes iki gyvos galvos. Bukime budrus zmones ir priminikime politikieriams- GAUJOS TARNAMS_ kad jie atsakys , jei tik kas blogo nutiks mergaitei!Ar girdio D. Grybauskaite, I.Degutiene ir V. Landsbergi- dukros pagrobimo is L.Stankunaites ir perdavimo N. Venckienei organizatoriau?

Oho

Oho portretas
Drąsiai senoji Stankūnienė elgiasi, kaltindama Venskienę V.Milinio nužudymu...

gaila mergaites

gaila mergaites portretas
kaip dabar ja nuteikines pries mama, kaip traumuos...juk ta gimine beveik isprotejusi.Suprantu Laimute ir jos artimuosius, dar daug teks istverti.Ir tai kainuos per daug - vaiko sveikata.Ar nebutu buve protingiau mergaite atiduoti NEDELSIANT i mylincias ir pasiilgusias mamos rankas?Butu mazesne trauma, tik staigmena vaikui.
VISI KOMENTARAI 126

Galerijos

Daugiau straipsnių