Triukšmavusio kaimyno raminimas baigėsi žmogžudyste

Klaipėdos aps. VPK Nusikaltimų tyrimo biuro Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai atskleidė priešpaskutinę praėjusių metų dieną uostamiestyje įvykdytą nužudymą.

Ankstų 2012 m. gruodžio 30 d. rytą viename Baltijos prospekto bendrabučių, kambaryje, buvo rastas sužalotas, komos būsenos 47 metų V. P., neturėjęs nuolatinės gyvenamosios vietos.

Greitoji medicinos pagalba nugabeno žmogų į ligoninę, tačiau tos pačios dienos vakarą jis mirė.

Klaipėdos policijos pareigūnai ketvirtadienį nustatė ir sulaikė 34 metų įtariamąjį, anksčiau neteistą R. G.

Jis gyvena tame pačiame Baltijos pr. bendrabutyje ir, pasak tyrėjų, teigia ėjęs raminti nukentėjusiojo, kad nekeltų triukšmo ir netrukdytų kaimynams.

Šiandien teismas spręs kardomosios priemonės paskyrimo klausimą.


Šiame straipsnyje: nužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
O taip kaip tas budulis atsirado bendrabutyje, jei jis bomzas be gyvenamosios vietos? Na triuksmavo nelaiku, tai ir sudie kvietkeli.

Čiubaka

Čiubaka portretas
pritariu pirmam

baisu

baisu portretas
uzmusti zmogu vien todel kad triuksmavo? nu cha cha cha!!!!! ispudinga net, koks mastymas!!!! triuksmadari galejo ir zodiskai nuraminti, arba milicija pasikviesti, be to, tai ne tik zmogzudyste, bet dar ir uz savivaldziavima sedes! kas per tvarius turi buti kad zmogu uzmusti, vien del triuksmo! pats tikriausiai ne ka maziau triuksmauja, tik jo dar niekas neuzmuse!!!!!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių