Trims policininkams – įtarimai žiauriai sumušus jurbarkietį

Trys Jurbarko policijos komisariato pareigūnai įtariami žiauriai sumušę žmogų.

Kauno apygardos prokuratūra praėjusią savaitę pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl galbūt neteisėtų Jurbarko rajono policijos komisariato pareigūnų veiksmų.

Tyrimas pradėtas gavus jurbarkiškio A.M. pareiškimą, kad jis šių metų rugsėjo 7 dieną buvo pristatytas į Jurbarko rajono policijos komisariatą, kur policijos pareigūnai prieš jį panaudojo fizinį smurtą ir sunkiai sužalojo.

Trims pareigūnams M.J., L.D. ir A.J. pateikti įtarimai dėl piktnaudžiavimo ir sunkaus sveikatos sutrikdymo, pranešė prokuratūra.

Minėti pareigūnai trims mėnesiams nušalinti nuo užimamų pareigų. Jiems skirta kardomoji priemonė – rašytiniai pasižadėjimai neišvykti.

Dar vienas policijos pareigūnas D.M. apklaustas kaip specialusis liudytojas.

Ikiteisminį tyrimą baudžiamoje byloje atlieka tyrimo grupė, sudaryta iš Kauno apygardos prokuratūros prokurorų.

Už šias minėtas nusikalstamas veikas įstatymas numato maksimalią laisvės atėmimo bausmę iki dešimties metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

OBANA

OBANA portretas
JOOO ,LITVINU SUDMENCIAI TUO IR "GARSUS",KAD GALI SUMUSTI ZMONES,PAIMTI KYSI,GARLIAVOJE 240 SUDMENCIU GALI SUMUSTI LIAUDI IR PAGROBTI VAIKAPISIU UZSAKYMU VAIKA,GIRTI AUTOMOBILIAIS TRAISKYTI PESCIUOSIUS,DARYTI AVARIJAS... SUDMENTIS IR AFRIKOJ SUDMENTIS...!!!

rj

rj portretas
geri zmones farais nedirba tik banditeliai visokie

to OBANA

to OBANA portretas
Eik pasigydyti zmogau... Neseniai matyt pasibaige vaistu poveikis? Arba skalbiniu vagis esi ir ne karta sikna pareigunai prisparde, kad cia toks kietas prie klaviaturos... CHA, CHA!!!!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių