Tragedija Ukmergėje: vyras nušovė draugę ir nusišovė pats (papildyta)

Pirmadienio pavakarę Ukmergės rajone rastas nusišovęs vyras. Įtariama, kad prieš tai jis nužudė savo draugę.

Apie 17 val. 40 min. į greitąją pagalbą paskambinęs žmogus pranešė, kad Žeimių kaime Pavasario gatvėje nusišovė vyras. Po poros minučių pakeliui į Žeimius vykstančius medikus pasiekė dar vienas pagalbos šauksmas. Šįkart pranešta, kad medikų pagalbos reikia Žeimių kaime Vytynės gatvėje gyvenančiai moteriai.

Pirmasis greitosios pagalbos ekipažas nuskubėjo pas moterį - 29-erių D.B. Medikai ją atvežė į ligoninės priėmimo skyrių, kur jai nustatyta šautinė žaizda galvoje ir konstatuota mirtis. Medikams nuvykus į Pavasario gatvėje gyvenusio 44-erių E.G. namus, vyras rastas jau miręs.

Šalia jo ant grindų gulėjo savadarbis šaunamasis ginklas. Apie nelaimę informuoti policijos pareigūnai.

Pasak Ukmergės rajono policijos komisariato pranešimo, kriminalistai išsiaiškino, kad D.B. ir E.G. bendravo keletą mėnesių. Pirminiais duomenimis, nelaimės dieną D.B. namuose jiedu gėrė alų. Vėliau E.G. buvo grįžęs į namus, pasiėmė savadarbį šautuvą ir vėl atėjęs pas D.B. ją nušovė. Tuomet vėl grįžo namo ir savo kambaryje nusišovė. Nelaimės akimirką namuose buvo E.G. motina, kuri, pamačiusi, kas įvyko nuskubėjo pas kaimyną.

Policijos teigimu, D.B. su mažamečiu sūnumi Žeimių kaime apsigyveno šių metų pradžioje. Moteris piktnaudžiavo alkoholiu ir gyveno asocialiai. Kaimynų teigimu, daugiausia ji bendraudavo su E.G. ir dar vienu vyriškiu.

Tragiško įvykio metu vaiko namuose nebuvo. Pareigūnai pasirūpino, kad 9-erių berniukas būtų apgyvendintas vaikų globos namuose.

Į policijos akiratį nei D.B., nei E.G. lig šiol nebuvo patekę.

Ukmergės rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl tyčinio nužudymo.


Šiame straipsnyje: nužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

JEGA

JEGA portretas
isniks greiciau negu mano specai KITAIS METAIS LAI SURASIMA DARO IDOMU KIEK LIKS PO APSILDIMO SASKAITU ZMONIU IDOMU

Piksas.

Piksas. portretas
Betvarke del to,kad valstybe jau nesukontroliuoja,kiek pas ka ginklu.Reikia visus isduotus ginklams laikyti leidimus anuliuoti ir kad butu visi ginklai grazinti.Kas nebus grazine,tai ta pilieti dvigubai bausti:uz ginkl;o neteiseta laikyma ir padaryta nusikaltima.,Kaip tai buvo tarybiniais laikais1950-1979 metais.Tuomet nebus tokiu nesamoniu.

www

www portretas
Vaikas labiausiai nukentejo
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių