Telefoniniams sukčiams Velykos – darbymetis

Šventinį savaitgalį nesnaudžia telefoniniai sukčiai, kurie iš patiklių klaipėdiečių išviliojo beveik 10 tūkst. litų.

Nuo apgavikų nukentėjo ir pensininkė, ir jauna moteris.

1986 metais gimusi klaipėdietė policijos pareigūnams pranešė, kad telefonu paskambinęs nepažįstamas vyras iš jos išviliojo internetinės bankininkystės kodus ir iš jos sąskaitos paėmė 4 tūkst. litų.

Analogiškai apgauta buvo ir 1950 metais gimusi klaipėdietė. Telefoniniai sukčiai iš jos taip pat išviliojo internetinės bankininkystės kodus ir ištuštino banko sąskaitą. Žala – 4 tūkst. litų.

Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate užregistruotas ir 1993 metais gimusios Plungės rajono gyventojo pareiškimas. 20-metis pranešė, kad nežinomi asmenys pasinaudojo jo elektroninės bankininkystės duomenimis ir jo vardu paėmė 1174 litų greitąjį kreditą.

Pagal visus pranešimus uostamiesčio pareigūnai pradėjo ikiteisminius tyrimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

laima

laima portretas
nu kaip as laukiu kad man jie paskambintu

nach uinesibaigia

nach uinesibaigia portretas
AVINIJA, BANANIJA, Nu i kas kad tu lauki? aš nach pasiunčiau- įkask tu jam. Pžiūrėk kiek telefonų, kiek kortelių į kalėjims neša.Randa, atima, vėl atgal parduoda

smagu

smagu portretas
jog Lt besmegeniams padeda kaliniai patustint saskaitas,jiems gi ilgos atostogos,laiko turi i valias!Is kur zmoniu bukumas,diktuot kodus bet kam?Kiek kala i galva per visur ,jog niekas negali prasyt tu kodu,slaptazodziu,o zmones diktuoja ir toliau.Taigi sekmes savo pinigelius atiduot laisva valia!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių