Telefoniniai sukčiai nesėkmingai atakavo Ukmergės gyventojus

Sukčiai nesiliauja atakuoti Ukmergės gyventojų - ketvirtadienį Ukmergės rajono policijos komisariate užregistruoti penki gyventojų pranešimai, kad jiems skambino telefoniniai sukčiai.

Apie apsimetėlių skambučius policijai pranešė trys Ukmergės miesto gyventojai, moteris iš Siesikų miestelio bei Veprių seniūnijos Pagelažių kaimo gyventojas.

Visiems skambinta į fiksuoto ryšio telefonus. Gyventojams skambinęs vyras, prisistatydavo Vilniaus Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos viršininku Šarūnu Rameikiu. Jis aiškindavo neva per banko sąskaitą yra plaunami pinigai ir reikia kuo skubiau blokuoti sąskaitą, todėl prašė pasakyti elektroninės bankininkystės prisijungimo vardą ir slaptažodžius.

Pasak policijos pranešimo, visi gyventojai suprato, kad juos norima apgauti ir elektroninės bankininkystės duomenų nepasakė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ff

ff portretas
Pasak policijos pranešimo, visi gyventojai suprato, kad juos norima apgauti ir elektroninės bankininkystės duomenų nepasakė o pasake eik tu nax....

egis

egis portretas
galėjo pasakyti vartotojo kodą o slaptažodžius pameluoti, blogiečiai nebūtų prisijungę, bet atsirastų galimybė nustatyti iš kur buvo bandoma prisijungti, o šiaip tai turėtų panaikinti neregistruotas išankstinio apmokėjimo korteles, tai išsispręstų visos bėdos. Net Rusijoje laisvai SIM kortelės nenusipirksi, reikia paso, o Lietuvoje tai gali krūvom pirkti kas nori ir skambinėti kur nori...

era

era portretas
Na pagaliau zmones samoningesni tapo.reikia geriau mokytis is kitu klaidu o ne is savo.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių