Teismui perduota Raseinių senukus apiplėšusio jaunuolio byla

Raseinių rajono apylinkės prokuratūros prokurorai kartu su policijos pareigūnais išaiškino ir teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje nepilnametis Raseinių rajono gyventojas kaltinamas plėšimais ir vagystėmis iš Raseinių rajono vienkiemių gyventojų.

Raseinių rajono apylinkės prokuratūros prokuroras Eivido Chmieliauskio teigimu, šiemet vasarą Raseinių rajone Nemakščių seniūnijoje padaugėjo nusikaltimų, kurių braižas buvo panašus: naktį į senolių namus įsibrovęs nepažįstamasis grasindavo, pagrobdavo santaupas.

Iš viso šiemet Raseinių rajone užregistruoti septyni tokio pobūdžio nusikaltimai. Atliekant ikiteisminį tyrimą ir vykdant galimai jas padariusio asmens paiešką, spalio mėnesį buvo sulaikytas ir į Raseinių rajono policijos komisariato areštinę pristatytas įtariamasis nepilnametis R.K.

Sulaikius įtariamąjį, teismas patenkino prokuroro prašymą ir skyrė kardomąją priemonę suėmimą, kuri vėliau pakeista į švelnesnes kardomąsias priemones, pranešė Šiaulių apygardos prokuratūra.

Raseinių rajono apylinkės prokuratūros prokuroras surašė kaltinamąjį aktą ir perdavė šią baudžiamąją bylą teisminiam nagrinėjimui Raseinių rajono apylinkės teismui. Baudžiamojoje byloje pareikšti penki civiliniai ieškiniai, kurių bendra suma 4,2 tūkst. litų.

Ikiteisminį tyrimą per trumpą laiką atliko Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnai.

 


Šiame straipsnyje: apiplėšimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

samonas

samonas portretas
rieka tokes senelas uzjausti
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių