Teismas nepasigailėjo tėvo ir sūnaus žudikų

Dviejų biržiečių žudikams prokuroro pasiūlyta griežčiausia bausmė paskirta pagrįstai, nusprendė Lietuvos apeliacinis teismas.

Teismas paliko galioti Panevėžio apygardos teismo paskirtą laisvės atėmimo iki gyvos galvos bausmę 23 metų I.M. ir 19 metų V.L. už biržiečių tėvo ir sūnaus nužudymą, antradienį pranešė prokuratūra.

Anot prokuroro, dviejų žmonių itin žiauriu nužudymu savanaudiškais tikslais ir siekimu apiplėšti kaltinami asmenys įvykdė labai sunkius nusikaltimus - atėmė niekuo dėtų dviejų žmonių gyvybę.

Anot prokuratūros, pernai gegužės 23 dieną I.M. ir V.L su draugais laiką leido Zakrių kaimo sodyboje. Išvažiavus draugams, susipykę su sodybos šeimininko sūnumi, I.M. ir V.L. žiauriai jį sumušė. 23 metų jaunuolio lavoną ankstų rytą prie šiltnamio rado motina. Troboje miegantį 55 metų sodybos šeimininką kaltinamieji užpuolė ir nužudė.

Smurtautojai, pagrobę šeimininko automobilį, paspruko. Iš sodybos plėšikai pagrobė įvairių daiktų, tarp jų transporto priemonės registracijos liudijimą ir banko mokėjimo korteles. Pagrobtas automobilis „VW Golf“ vėliau buvo parduotas.


Šiame straipsnyje: nužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių