Tauragės rajone – dviguba žmogžudystė, policija ieško įtariamojo

Šiąnakt Tauragės rajone įvykdyta dviguba žmogžudystė, dar vieną vyrą buvo pasikėsinta nužudyti. Policija ieško įtariamojo žudiko.

Nelaimė atsitiko netoli Tauragės esančiame Taurų kaime. Vienoje sodybų tarpusavyje mažai pažįstami du vyrai ir dvi moterys parą laiko girtavo, kol vienas iš jų išsitraukė peilį ir mirtinai sužalojo abi moteris. Žudikas kėsinosi ir į trečiąjį sugėrovą, tačiau šis, nors ir neišvengė sužalojimų, suspėjo pasprukti. Vienintelis likęs gyvas kraupios žmogžudystės liudininkas teigia matęs, kaip dvi moteris subadęs vyras sėdo ant dviračio ir nuvažiavo link Tauragės.

Pareigūnai nustatė galimo įtariamojo tapatybę. Tai anksčiau teistas, 46 metų Alvydas Dumčius. Žinoma, kad paskutiniu metu gyveno Tauragėje, anksčiau yra gyvenęs Šakių rajone. Vyras slapstosi nuo policijos, yra pavojingas, neprognozuojamo elgesio, gali būti ginkluotas. Įtariamasis šiuo metu gali atrodyti netvarkingai, būti ilgesniais plaukais, su savimi gali turėti raudonos spalvos dviratį.

Gyventojus pastebėjusius šį asmenį arba galinčius suteikti bet kokios informacijos apie jį, policija prašo nedelsiant pranešti:

Policijos budėtojų telefonais (8 446) 20 270; (8 446) 20 272;mobiliuoju policijos budėtojų telefonu 8 686 44 100 arba Bendruoju pagalbos telefonu 112.


Šiame straipsnyje: žudikasAlvydas Dumčius

NAUJAUSI KOMENTARAI

taskasirviskas

taskasirviskas portretas
Tauragės nusikaltėlis jeigu ir bus pripažintas pakaltinamu, tai vis tiek Lietuvos teisėsauga už dviejų žmonių nužudymą esant sunkinančioms aplinkybėms-neblaiviai būsenai, ko deja po kurio tai laiko sugavus negalės įrodyti), pritaikius bausmių subendrinimą skirs tiktai maksimalią 15 metų nelaisvę, nes Lietuvoje bausmės nėra sumuojamos. Garantas, kad tokią pačią bausmę žudikas gautų jeigu būtų nužudęs ir tą trečią laimingąjį. Civilizuotoje šalyje bausmės už kiekvieną nusikalstamą veiką turėtų būti sumuojamos , o tai ir gaunasi, kad paaugliui. kuris sumušė ir apiplėšė du senukus, juos kankino, išžagino senutę, bei sudegino abu senukus gyvus pritaikius bausmių vidurkį teismas skyrė maksimalią 10 metų bausmę. Ko tada stebėtis, kad Lietuvoje klesti kriminalas.

jo

jo portretas
baisu ir tiek,ka alkoholis daro.baisios pasekmes

Nieko keisto

Nieko keisto portretas
Nieko kito ir nereikėjo laukti,nes Tauragėje už grąsinimą nužudyti NET ĮRAŠYTĄ Į DIKTOFONĄ atsisakoma kelti baudžiamąsias bylas,jei įtariamasis turtingas,o tyrėjų motyvai šie-"NEBUVO PAGRINDO MANYTI KAD GRASINIMAS BUS ĮVYKDYTAS".REIŠKIA PAGAL TAURAGĖS TEMIDĖS KORIFĖJUS VIEN GRASINIMO NUŽUDYTI MĄŽA BYLAI KELTI,NES PAGAL JUOS ŽMOGUI TURI KĄ NORS NUPJAUTI AR PRIPJAUTI JĮ. TIESIOG VUNDERKINDAI.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių