Tauragėje pareigūnai gaudė degalų ir automobilio vagis

Keletą pastarųjų dienų Tauragės policijos pareigūnams teko drausminti itin įžūlius eismo dalyvius.

Dar sekmadienį policija gavo pranešimą, kad Pagėgių savivaldybėje automobiliu „Audi 80" į degalinę atvykę vyrai prisipylė benzino už beveik 300 litų ir nesusimokėję paspruko.

Degalinės darbuotojas taip pat pranešė, kad penketas vyrų į degalinę atvyko automobiliu, nuo kurio buvo nuimti valstybiniai numeriai. Neilgai trukus automobilį pastebėjo ir ėmė stabdyti netoliese dirbę Tauragės policijos patruliai, tačiau jaunuoliai net negalvojo paklusti pareigūnų reikalavimui ir dūmė visu greičiu toliau, todėl pažeidėjus imta persekioti.

Toli nenuvažiavę vyrukai pareigūnų vis tiek buvo sustabdyti, o sulaikomi ėmė priešintis. Galiausiai visi buvo pristatyti į policijos komisariatą, kur patikrinus blaivumą paaiškėjo, kad degalų vagys buvo gerokai apsvaigę nuo alkoholio.

Ankstyvą pirmadienio rytą vienos Tauragės įmonės darbuotoja Paberžių gatvėje išėjusi iš darbo pamatė, kad nebėra jos „VW Golf", kurį buvo pastačiusi šalia pastato esančioje aikštelėje. Dėl pavogto  automobilio moteris iš karto kreipėsi į policiją, kur buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Nepraėjus pusvalandžiui komisariate buvo gautas pranešimas apie eismo įvykį ties šiuo metu Tauragės rajone įrenginėjamu Stragutės žiedu.

Pareigūnai atskubėję į įvykio vietą pastebėjo smarkiai apgadintą ką tik pavogtą moters automobilį ir iš jo sprunkančius tris jaunuolius. Po gaudynių gretimose pievose bėgliai buvo sučiupti ir pristatyti į policiją. Nustatyta, kad visi trys jaunuoliai buvo neblaivūs. 
Tą patį rytą policijai buvo pranešta apie dar vieną eismo įvykį Tauragės rajone Draudenių kaimo ribose.

Kelyje Tauragė-Žygaičiai-Vainutas „BMW" markės automobilis trenkėsi į pienovežį. Ir krovininis ir lengvasis automobiliai buvo apgadinti. Pasak įvykio liudininkų, automobilio nesuvaldęs  „BMW" vairuotojas ir su juo kartu važiavęs keleivis pasišalino iš eismo įvykio vietos, palikę sumaitotą transporto priemonę.

Pareigūnai nustatė, kad ji priklauso 1985 metais gimusiam Tauragės rajono gyventojui. Kadangi smūgio būta stipraus neilgai trukus vienas iš bėglių dėl patirtų sužalojimų  kreipėsi pagalbos į medikus. Tądien su įtariamu eismo įvykio dalyviu pareigūnams pasikalbėti nepavyko, nes vyrukui buvo nustatytas vidutinis, šiek tiek didesnis nei 2 promilių girtumas.

Dėl šių įvykių policijoje pradėti ikiteisminiai tyrimai. Bėgliai turės atsakyti už įvykdytus teisės pažeidimus, taip pat ir už bandymą sprukti nuo pareigūnų bei pasišalinimą iš eismo įvykio vietos.


Šiame straipsnyje: bėgliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Svečias

Svečias portretas
0
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių