Tarp plėšikų grobio ir 57 puslitriai degtinės

Namą Raseiniuose apiplėšę nusikaltėliai, savo grobį galės laistyti ilgai - tarp kitų daiktų, jų laimikis ir 57 degtinės “Kontinent” buteliai.

Policijos departamento duomenimis, apiplėšimas Raseiniuose esančioje sodų bendrijoje, Prabaudos gatvėje, įvykdytas ketvirtadienį apie 19 val.

Kai į jo namo duris pasibeldė nepažįstami asmenys, namo šeimininkas, 40-metis M.Š. net neįsivaidavo, jog jis ir jo šeima taps nusikaltimo aukomis.

Vyrui atidarius duris, į namą įsibrovė trys asmenys, vienas iš jų - kaukėtas. Kaip teigiama, plėšikai buvo ginkluoti, todėl išvydę į savo nukreiptus pistoletus, nei M.Š., nei namuose buvusi jo 35 metų žmona L.Š. net nebandė priešintis.

Moterį su mažamečiais vaikais uždarę vonios kambaryje, įsibrovėliai surišo namo šeimininką ir mušdami reikalavo pinigų.

Vis dėlto plėšikai visko neapskaičiavo - jie nepastebėjo, kad ir vonios kambaryje yra langas. Pro jį iššokusi moteris, pradėjo šauktis pagalbos, o plėšikams teliko susirinkti pirmus po ranka pasitaikiusius daiktus ir kuo greičiau sprukti.

Vis dėlto, kad ir grobio ieškota paskubomis, plėšimas pavyko nemažai pavogti. Jie pagrobė 900 litų, namo šeimininko vairuotojo pažymėjimą, jo mobiliojo ryšio telefoną, įvairius aukso ir sidabro papuošalus bei 57 butelius po pusės litrų talpos degtinės „Kontinent“.

Nukentėjusieji bando suskaičiuoti, kokius nuostolius jiems padarė įsibrovėliai, o Raseinių policijos komisariato pareigūnai ieško įtariamųjų.

Dėl plėšimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Šiame straipsnyje: plėšimasRaseiniai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių