Tarp įtariamųjų narkotikų platintojų - buvęs „Pikaso“ narys

Uostamiestyje įkliuvo Klaipėdos ir Kauno gyventojai, platinę narkotines medžiagas pramogų pasaulio atstovams. Vienas iš įtariamųjų vadovauja uostamiesčio naktiniam klubui, pranešė Klaipėdos policija.

Ikiteisminis tyrimas dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis pradėtas dar 2012 metų spalio mėnesį. Tuomet Klaipėdos policijos pareigūnai autobusų stotyje sulaikė uostamiesčio gyventoją, kuris iš tarpmiestinio autobuso atsiėmė siuntinį Iš Kauno miesto atsiųstoje siuntoje buvo sportiniai batai, o viename jų - dešimt paketų (apie 10 g) įtartinų miltelių.

Pasak LNK, tada siuntinio pasiimti atėjo buvęs grupės „Pikaso“ narys Dovydas Šamrajus. Sulaikytasis paaiškino, kad į autobusų stotį atvyko ir siuntinį, apie kurio turinį nežinojo, paėmė paprašytas draugo.

Paaiškėjo, kad narkotikai buvo skirti kitam grupės nariui. D.Šamrajus dvi paras praleido areštinėje, teisėsaugininkai jam pateikė įtarimus dėl narkotikų, buvo skirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti. D.Šamrajus įvykio žurnalistams nekomentavo ir pasiūlė kreiptis į jo advokatą.

Atliekant ikiteisminį tyrimą nustatyta, kad su šia siunta yra susiję dar trys asmenys - vienas klaipėdietis ir du Kauno miesto gyventojai.

Šiuo metu atliekami siuntinyje ir pas įtariamuosius rastų medžiagų cheminiai tyrimai.

Teisėsaugininkai įtaria, kad narkotikai buvo platinamo pramogų pasaulio atstovas, o D.Šamrajus yra vieno iš uostamiesčio naktinio klubo direktoriaus pavaduotojas.

Pareigūnai neseniai sulaikė kvaišalų tiekėją į uostamiestį.

Ekspertai nustatė, kad iš Kauno į Klaipėdą buvo atgabenta metamfetamino, nors, turima duomenų, kad klaipėdiečiai narkotikus pirko kaip kokainą. Pastarasis yra dešimt kartų brangesnis už metamfetaminą. Manoma, kad narkotikų užsakiusieji apie kauniečių pagaulę nežinojo.

Tyrėjai šioje byloje apklausė penkis asmenis, keturiems iš jų pateikti įtarimai dėl pasikėsinimo disponuoti ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti.

Vienas įtariamasis suimtas, likusiems paskirtos švelnesnės kardomosios priemonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KAM

KAM portretas
kam čia dar minima ta lieva grupė?

123

123 portretas
kaskaip levai parasytas straipsnis

hahahha

hahahha portretas
David Shamraj... hahahaha
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių