Taksistas nuvarė taksi?

Taksi bendrovės vairuotojas po kelių pirmųjų darbo dienų dingo kartu su mašina. Vairuotojo ir taksi automobilio paieškas pradėjo policija.

Bendrovėje "Vijuvis" 33 metų taksistas padirbo vos kelias dienas ir dingo. Pradžioje telefonu pranešęs apie ligą vyras tikino negalįs pakilti iš patalo, todėl ir geltonojo taksi negalįs nuvairuoti į darbovietę. Vyro pasakojimu patikėję bendrovės vadovai vėliau pradėjo abejoti, ar jis sako tiesą.

Ten, kur vairuotojas yra deklaravęs gyvenamąją vietą, iš tiesų gyvena jo teta. Vėliau pražuvėlis telefonu pranešė kitą savo namų adresą. Tačiau ir čia atėję bendrovės darbuotojai nieko nerado - jiems niekas neatidarė durų. Tapo aišku, kad taksistas meluoja.

Bendrovės "Vijuvis" vadovas kreipėsi į policiją. Kol kas darbdaviai įvykio nekomentuoja. Policijos žiniomis, geltonasis taksi, kuriuo važinėjo pražuvėlis, nebuvo pakliuvęs į eismo įvykį.

Prieš porą mėnesių kitas taksistas panašiu būdu slapstėsi nuo darbdavių ir vengė atiduoti automobilį. Tik susisiekę su policija vadovai sužinojo, kad taksistas vairavo neblaivus ir policininkų buvo nutvertas. Automobilis rastas vienoje automobilių saugojimo aikštelių Telšiuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių