Šventojoje sulaikyta daug nuo narkotikų apsvaigusių žmonių

Savaitgalį Šventojoje įvykęs festivalis „Satta outside“ tapo tikru galvos skausmu pajūrio policijai, rašo delfi.lt.

Šio renginio saugumui užtikrinti buvo sukviestos pareigūnų pajėgos iš Palangos ir Klaipėdos. Policininkai liko patys nustebę savo darbo rezultatais – sulaikyta kaip niekad daug narkotikus vartojusių asmenų.

Kriminalinės policijos skyriaus viršininkė Diana Paliūnaitė patikino, kad iš tūkstančių susirinkusių jaunuolių buvo tikrinami tik tie, kas sukėlė rimtą įtarimą: „Tikrinome tuos, kurie atrodė akivaizdžiai apsvaigę, o jų alkotesterio parodymai buvo maži“.

Į komisariatą narkotikų testams nustatyti nuvežta 12 žmonių. Vienuolikos iš jų testo rezultatai parodė teigiamus rezultatus. Pas kai kuriuos iš jų taip pat rasta narkotinių medžiagų. 7 žmonėms pradėti ikiteisminiai tyrimai. Visi jaunuoliai vartojo kanapes.

D.Paliūnaitė patikino, kad tiek bylų dėl narkotikų vienu metu jiems neteko iškelti – tai rekordinis skaičius.


Šiame straipsnyje: kanapėsnarkotikaižolė

NAUJAUSI KOMENTARAI

gebelsas

gebelsas portretas
nu tai kad narkotikai pigiau ir daug patogiau: paskambini ir pristato i bet kokia vieta ir bet kokiu paros metu be jokiu Matulo apribojimu.... su alkoholiu sunkiau- rugsejo-1 neparduoda.... parduoda iki 22 val....

k

k portretas
vakar grįžau iš Šventosios ir laimingas, kad tas jau kasmetinis festivalis su Palangos mero leidimu manęs neužklupo anksčiau. Mačiau džiumbarų, ten dalyvavusių, snukius tada, kai jie pradėjo rinktis. Dreidai, pageltę nuo narkotikų. Gal tegu ponas Meras leidimą jų sambūriui duoda vykti prie savo namo, o ne kur poilsinės

...

... portretas
Pilnos parduotuvės/vaistinės narkotikų. O čia nuotraukoje kanapės lapai :))) kurie savyje greičiausiai net narkotinių medžiagų neturi. Ir toks jausmas, kad alkoholis nėra narkotikas :)))
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių