Šuo padėjo pagauti automobilio vagis

 

Policijos departamentas pranešė, kad praeitą sekmadienį (lapkričio 9 d.) apie 13.28 val. Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Visagino policijos komisariato budėtojas iš Utenos apskrities VPK Zarasų policijos komisariato budėtojo gavo informaciją, kad Zarasų PK Kelių policijos ekipažas nuo Kimbartiškės kaimo Zarasų rajone Visagino link persekioja baltos spalvos automobilį „VW Golf", kuriuo važiuoja asmenys, galimai įvykdę vagystes Zarasų rajone. Automobilis stabdomas nestojo. 

Į nurodytą vietą buvo nusiųstas Visagino PK Kelių policijos ekipažas, kuris kolegoms padėjo persekioti minėtą automobilį.

Persekiojamas automobilis sustojo netoli Liudvinavo kaimo Zarasų rajone, miško masyve. Čia Zarasų policijos pareigūnai sulaikė automobiliu važiavusį 26-erių metų visaginietį, tačiau vairuotojas jau buvo pabėgęs į mišką.

Nedelsiant į vietą buvo iškviestas Visagino policijos kinologas su tarnybiniu šunimi, kuris už 500 - 600 metrų sulaikė pabėgusį persekiojamo automobilio vairuotoją 32-ejų metų F. K., kuris taip pat yra Visagino gyventojas.

Persekiojamas automobilis „VW Golf" savaitgalį buvo pavogtas Visagino mieste.


Šiame straipsnyje: kinologasšuo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių