Sūnus motiną užmušė, nes ši nedavė pinigų alkoholiui

Šalčininkų rajono pareigūnai į areštinę uždarė Matuizų kaimo gyventoją atėmusį gyvybę savo motinai. Vyras dėl tragedijos kaltina ne save, o alkoholį.

Kaip pranešė Šalčininkų rajono policijos komisariatas, įtariamąjį teismas leido suimti, tyrimas tęsiamas.

Ši tragedija Kalesnininkų seniūnijoje, Matuizų kaime įvyko daugiau nei prieš mėnesį, rugpjūčio 17 d. Negyvos 52 metų sodybos šeimininkės lavonas ūkiniame pastate rastas apie 21.15 val. Kadangi ant moters veido matėsi sužalojimai, policijos parigūnai įtarė, kad moterį mirtinai sutrypė gyvūliai, kai ji nuėjo jų šerti.

Deja, iš Valstybės teismo medicinos tarnybos gautos ekspertų išvados šiuos įtarimus išsklaidė. Ekspertai ant moters kūno rado daugybę įvairiausių sužalojimų – kraujosrūvas, odos nubrozdinimus, nustatė, kad prieš mirtį moteriai sulaužytas ne vienas kaulas.

Ekspertų teigimu, tai padaryti galėjo tik žmogus.

Gavus šias ekspertų išvadas tyrimas pasisuko kita linkme, buvo sulaikytas įtariamasis, nužudytosios sūnus.

Net ir svarių įkalčių priremtas prie sienos, vyras savo kaltę neigė. Prisipažino jis tik po savaitės. Įtariamojo teigimu, jis motiną nužudė, nes ši atsisakė jam duoti pinigų alkoholiui. Vis dėlto, nuolat girtuokliaujantis vyras savo poelgio logiškai paaiškinti nesugeba iki šiol. Dėl įvykusios tragedijos jis kaltina ne save, o alkoholį.


Šiame straipsnyje: žmogžudystėužmušė motiną

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių