Sulaikyta narkotikais prekiavusi čigonė

Vilniaus čigonų tabore šiandien su įkalčiais sučiupta romų tautybės moteris su heroinu.   

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Vilniaus aps. VPK) Nusikaltimų tyrimo valdybos Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai, turėdami duomenų apie tai, kad romų bendrijoje, esančioje S. Dariaus ir S. Girėno g., neteisėtai disponuojama narkotinėmis medžiagomis, patikrino 27-erių romų tautybės moterį S. K..  Pas ją buvo rastas 51 popierinis lankstinukas su, kaip įtariama, narkotine medžiaga – heroinu.

Dėl minėto įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą platinti. Sulaikytoji gerai žinoma policijos pareigūnams. Ji jau anksčiau buvo patraukta baudžiamojon atsakomybėn dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis. 

Policijos pareigūnų duomenimis, didžiausia kvaišalų prekyviete laikomas taboras pastaruoju metu vis dažniau prekiauja stipresniais narkotikais. „Širka" vadinamą aguonų koncentratą  išstumia  populiarėjantis stipresnis narkotikas heroinas. Prieš dvi savaites romų bendrijoje buvo sulaikyta romų tautybės moteris, pas kurią rasta apie 10 gramų heroino. 


Šiame straipsnyje: narkotikaitaborasčigonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių