Sulaikyta Klaipėdos gyventojus terorizavusi gauja

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos miesto antrojo policijos komisariato ir Nusikaltimų tyrimo biuro Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai bendro tyrimo metu sulaikė šešis klaipėdiečius (anksčiau teistą A.F. gim.1992 m., V.B. gim. 1994 m., D.B. gim. 1996 m., L.K. gim.1996 m., M.M. gim. 1994 m., D.S. gim. 1993 m.) kurie įtariami vykdę plėšimus ir vagystes Klaipėdos mieste bei Klaipėdos rajone.

Įtariama, kad kovo 28 d. naktį Klaipėdos r. Kalotės kaime V.B., M.M. ir D. S. apvogė tris sodo namelius. Šie klaipėdiečiai buvo sulaikyti, kai pavogtus daiktus norėjo parduoti viename iš Klaipėdos mieste visą naktį veikiančių lombardų.

Vasario 27 d. apie 20 val. Klaipėdoje Kuncų gatvėje į maisto prekių parduotuvę, ant veidų užsidėję medžiagines kaukes, įbėgo A.F., D.B. ir L.K.

D.B. į pardavėją nukreipė pistoletą ir pareikalavo atiduoti pinigus, tačiau, pardavėjai pradėjus šaukti, A.F., pagriebęs nuo prekystalio stiklainį su marinuotais agurkais, metė į ją ir po to visi iš parduotuvės pabėgo. Užpuolimo metu pardavėja nenukentėjo.

Vėliau atliktos kratos metu pistoletas surastas. Išaiškėjo, kad jis yra dujinis.

Tą pačią dieną V.B., D.B., A.F. ir L.K. Klaipėdoje Laukininkų gatvėje, panaudoję smurtą, iš dviejų nepilnamečių atėmė mobiliojo ryšio telefonus. Padaryta 860 litų turtinė žala. Vėliau policijos pareigūnai telefonus surado lombarde.

Kovo 10 d. A.F., D.B. ir V.B Klaipėdoje, garažų bendrijoje, esančioje Upelio gatvėje, išlaužė garažo duris ir iš jo pavogė 1994 m. pagamintą automobilį „Toyota Celica“ bei garaže buvusius kitus vertingus daiktus. Padaryta 7 000 litų turtinė žala.

Automobilis surastas.

Kitą dieną A.F., V.B. ir D.B. kitoje garažų bendrijoje, išlaužę garažo durų spynas, pavogė 16 automobilių padangų su lietais ratlankiais. Padaryta 1 500 litų turtinė žala.

Kratos metu dalis padangų buvo surasta.

Visi įtariamieji buvo dviem paroms uždaryti į areštinę, vėliau jiems paskirtos už suėmimus švelnesnės kardomosios priemonės.


Šiame straipsnyje: gaujapolicijasulaikymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

kaip

kaip portretas
reikia suprast ; voge , dauzo , uzpola , apipleso vaikus ir suage ir uzdare 'tik' 2 parom o paskui ir susvelnino.Dabar kas blogiau ?ar terliotojai ar sie berniukai ?

aha

aha portretas
utilizuoti situos

Manau

Manau portretas
Šaunuoliai policininkai už tai, kad sulaikė smurtautojus. Nešaunuoliai už tai, kad neskelbia jų pavardžių - kas iš tų inicialų ? Jie nesugėdina nusikaltėlių ir jie visada linkę grįžti prie savo "amato" , nes po kaukėmis jie jaučiasi "didvyriais", o jas nuplėšus, jų sielos būtų apnuogintos prieš tautą ir jie nebsijaustų "ereliais" prieš beginklius ir bejėgius tautiečius. Kažką reikėtų pakeisti šioje netikusiai nusistovėjusiai tradicijai slėpti nusikaltėlių vardus. Reikėtų viešinti be gailesčio.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių