Suimtas jaunuolis, geležiniu strypu sumušęs savo motiną

Trakų rajono apylinkės teismas dviem mėnesiams suėmė vyrą, kuris sužalojo savo motiną ir patėvį.

Įtariama, kad 25-erių D.V., būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, be priežasties sudavė 4-5 smūgius geležiniu strypu motinai per kojas.

Jį bandžiusiam sulaikyti motinos sugyventiniui vyras tuo pačiu geležiniu strypu sudavė į galvos sritį. Paskui iš virtuvės atsinešė peilį, kurį įrėmęs motinai į kaklą grasino ją nužudyti ar sunkiai sutrikdyti sveikatą

Atvykusiems policijos pareigūnams D.V. pavyko sutramdyti tik elektros impulsiniu prietaisu.

Vėlų sekmadienio vakarą komisariatas gavo pranešimą, kad Elektrėnų savivaldybėje, Pastrėvio  seniūnijoje, kilus šeimyniniam konfliktui, prieš motiną ir patėvį smurtauja neblaivus 25-metis D.V.

Pasak policijos pranešimo, patrulių būrio pareigūnai įvykio vietoje išvydo šiurpą keliantį vaizdą - prie namų, kieme, jis pastebėjo D.V. patėvį kruvinu veidu ir kirstine žaizda galvoje.

Šis paaiškino, kad posūnis, užsidaręs namuose su savo mama, nieko neįsileidžia. Pro langą buvo matyti, kad D.V., apsikabinęs motiną, jai prie kaklo laiko peilį ir grasina nužudyti. Moteris šaukėsi pagalbos.

Patekę į namo vidų ir kelis kartus prieš smurtautoją panaudoję elektros impulsinį prietaisą, pareigūnai moterį išlaisvino. D.V. sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 3,09 promilės girtumas.

Elektrėnų policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Šiame straipsnyje: sužalojimassmurtas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių