Sostinėje išaiškinti 13 vertimosi prostitucija atvejų

Sostinės policijos pareigūnai trečiadienį nustatė 13 vertimosi prostitucija atvejų.
Anot policijos pranešimo, pareigūnai tyrė interneto svetainių ir dienraščių skelbimus, kad merginos "pabendrautų" ar "susipažintų" su pasiturinčiais, dosniais vyrais už materialinį atlygį.

Devynių intymias paslaugas teikusių merginų bylos bus pateiktos apylinkės teismams, kadangi šio pobūdžio teisės pažeidimą jos yra padariusios jau antrą kartą per metus. Už tai gresia bauda nuo 500 iki 1000 litų arba administracinis areštas iki 30 parų.

Kitos keturios merginos įkliuvo pirmą kartą, todėl joms surašyti nurodymai sumokėti pusę sankcijoje numatytos minimalios baudos - po 150 litų.
Vienai merginų buvo pasibaigęs asmens tapatybės dokumento galiojimas, todėl jai surašytas administracinių teisės pažeidimų protokolas ir skirta piniginė bauda.


Šiame straipsnyje: prostitucijaprostitutės

NAUJAUSI KOMENTARAI

LIETUVAA.AAA...aaaaaaaaa

LIETUVAA.AAA...aaaaaaaaa portretas
Čia Lietuva, čia lietūs lyyyyyy... Tokios jau mūsų mergužėlės.

jk

jk portretas
Ir kas iš to? Juk viskas liks kaip buvę.Policija turi gaudyti tikrus nusikaltėlius,o ne paleistuves ir jų klijientus.Čia tik darbo imitacija.

Pilietis

Pilietis  portretas
Donchihoto kova su vejo malunai geriau legalizuotu tai bent mokescius moketu turistu pritrauktu ir viskas savo vietose butu
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių