„Šok su manimi“ dalyvė I.Jurgelevičiūtė sulaikyta 48 valandoms (papildyta)

Šeštadienio vakarą iš TV3 projekto „Šok su mamini“ transliacijos dar nesibaigus laidai netikėtai dingo dainininkė ir šokėja Irma Jurgelevičiūtė.

DELFI pavyko sužinoti, kad mergina kelias savaites buvo slapta stebima kriminalinės policijos pareigūnų mat buvo įtariamoji dėl nuolatinių vagysčių iš projekto dalyvių, kuriems nuolat dingdavo kosmetikos priemonės, kvepalai, pinigai bei kiti daiktai. Netikėtai į užkulisius užsukę pareigūnai Irmą tiesiog išsivedė.

Apie I.Jurgelevuičiūtės „nuotykius“ DELFI sakė žinanti ir projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė, tačiau komentuoti susiklosčiusią situaciją atsisakė: „Mes išplatinsime oficialų pranešimą“.

Apie incidentą DELFI patvirtino televizijos atstovė Rima Olberkytė-Stankus, tačiau patikslinti detalių sakė negalinti dėl šiuo metu vykstančui ikiteisminio tyrimo.

Papildyta:

Policijos departamento atstovė Lina Nemeikaitė patvirtino, kad ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas prieš tris savaites. Pasak atstovės, viskas buvo filmuojama ir yra pakankamai įkalčių prieš garsią dainininkę.

I.Jurgelevičiūtė užkibo ant pareigūnų pamesto masalo. Buvo palikti pinigai, kurie sudomino I.Jurgelevičiūtę. Moteris sulaikyta su pareigūnų pažymėtomis kupiūromis. Dainininkė sulaikyta 48 valandom, laiką leidžia Vilniaus areštinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių