Šilutėje sulaikyti įtariamieji narkotikų platinimu

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnams įkliuvo trys narkotinių medžiagų platinimu įtariami šilutiškiai.

Vyrai kartu su kvaišalų įsigyti atvykusiu pirkėju buvo sulaikyti antradienį, vykstant narkotikų pirkimo ir pardavimo sandėriui, pranešė policija.

17-metis Šilutės gyventojas V.G. ir 18-metis K.R. buvo sulaikyti apie 19 val. Šilutėje, Geležinkelio gatvėje, netoli traukinių stoties stovinčiame automobilyje. Pas vyresnįjį jaunuolį pareigūnai aptiko folijos pakuočių su augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama, kanapėmis.

Dar daugiau augalinės kilmės medžiagos, kuri galimai yra narkotinė, netrukus buvo rasta kratos metu V.G. namuose. Į policijos komisariatą buvo pristatyti dar du kartu su V.G. gyvenantys panašaus amžiaus jaunuoliai. Niekur nedirbantys ir nesimokantys išnuomotame bute gyvenantys kambario draugai, kaip įtariama, iki šiol sėkmingai vertėsi platindami kvaišalus Šilutėje.

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą, įtarimai pareikšti visiems sulaikytiems jaunuoliams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių