Šilutėje pavogtas 170 tūkst. litų vertės klaipėdiečio automobilis

Sausio 17-os pavakary Šilutėje, iš sporto klubo “OAZIS” kiemo buvo pavogtas juodos spalvos “BMW X6″ automobilis, 2009 metų laidos. Savininkas 170 tūkst. litų vertės transporto priemonės pasigedo 19.14 val. ir apie vagystę pranešė policijai.

Kaip praneša Šilutės policija, “BMW X6″ automobilis buvo pavogtas iš klaipėdiečio M. V. (gim. 1972 m.). Automobilis draustas privalomuoju civiliniu draudimu, buvo įrengta apsauginė signalizacija. Buvo gauta informacija, kad Šilutėje vogtas automobilis važiuoja nuo Klaipėdos link Kauno.

Automobilio gaudynės baigėsi 20.30 val. Kauno r. sav., Domeikavos sen., Kumpių kaimo ribose. Čia vogtą “BMW X6″ stabdant policijos pareigūnams, šis nestojo, nuvažiavo nuo kelio ir sustojo pievoje. Vairuotojas išlipęs iš automobilio pasišalino link Kauno r. sav., Giraitės k., Kaštonų g.

Kinologas su šunimi sekdamas pėdsakais priėjo Kaštonų g. prie namo Nr.5, kur rado ant kelio juodos spalvos medžiaginę striukę, kurios vidinėje kišenėje buvo dujų balionėlis ir juodos spalvos medžiaginė kaukė. Vairuotojo sulaikyti nepavyko.

Policininkai automobilį apžiūrėjo, nuėmė nuo sėdynių mikro dalelių ir kvapų pėdsakus. Apžiūros metu automobilyje buvo rastas GSM, GPRS ryšio slopintuvas. Automobilis kartu su surinkta medžiaga perduotas Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnams.


Šiame straipsnyje: vagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesuprantama

Nesuprantama portretas
Visiška betvarkė.Šimtus kilometrų važinėje pas panas su tarnybiniu automobiliu. Kadangi automobilis buvo panaudotas neteisėtai,tai atsakomybė tenka jo vairuotojui.Nesuprantama,kodėl užsienio reikalų ministerija perka tokius brangius automobilius.Iš vargšų atimate grąšius,patys švaistote šimtus tūkstančių.Kubiliau,kur sunkmetis?

ka tu

ka tu portretas
ka tu cia kliedi zmogau? :D

malpa

malpa portretas
turbut uz kontrabanda pirktas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių