Šiauliuose vyras įtariamas nužudęs sugyventinę (papildyta)

Šiauliuose vyras penktadienio naktį įtariamas nudūręs savo sugyventinę.

Anot Policijos departamento, praėjus pusvalandžiui po vidurnakčio Tilžės gatvėje esančiame bute konflikto metu sugyventinis peiliu į krūtinę mirtinai sužalojo B.G., gimusią 1955 metais.

Įtariamasis A.K., gimęs 1954-aisiais, uždarytas į areštinę.

Pasak Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato, sulaikomas nužudytosios sugyventinis A.K. buvo neblaivvus - jam nustatytas 2,8 prom. girtumas. Vyrui pareikšti įtarimai dėl nužudymo. Jis pareigūnams nepaaiškino savo poelgio motyvų - sakė pats jų nesuprantantis.

Vyras jau tris kartus teistas už kūno sužalojimą. Du kartus nuo jo šioje pačioje gyvenamojoje vietoje nukentėjo ankstesnė sugyventinė. 2000 metais 27 metų moteris Šiaulių ligoninės Chirurginės reanimacijos skyriuje atsidūrė dėl durtinės pilvo žaizdos, 2004 metų rudenį iš šio namo ji į ligoninę buvo išvežta perdurta krūtine. Pirmąkart nuo realaus laisvės atėmimo vyrą išgelbėjo 2000-ųjų metų Amnestijos aktas. Antrąkart laisvė jam buvo atimta dvejiems metams.

Dar vieną kartą A.K. buvo teistas už tai, kad savo gyvenamojo namo kieme smurtavo prieš neblaivų vyrą, sužalojo jam nosį ir sunkiai traumavo akį.

Nužudytoji B.G. pareigūnams taip pat gerai pažįstama, nes palaikė ryšius su nusikalsti linkusiais asmenimis.


Šiame straipsnyje: nužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių