Šiauliuose demaskuoti narkotikų platintojai

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai šią savaitę sulaikė keturis įtariamuosius dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis, psichotropinėmis medžiagomis ir jų platinimo.

Vienas iš įtariamųjų po apklausos paleistas, o 43 metų A.S., 47-erių A.B., ir 21-erių M.B. uždaryti į areštinę. Koks kieno vaidmuo galimai įgyjant, gabenant ar platinant kvaišalus, paaiškės tyrimo metu.

A.S. teismo sprendimu suimtas trims mėnesiams. Sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės taikymo kitiems dviem įtariamiesiems.

Per kratas vieno iš įtariamųjų nuomojamame bute rasta apie 650 gramų, kaip įtariama, psichotropinės medžiagos amfetamino, taip pat apie 100 gramų heroino, svarstyklės, pakavimo maišelių. Aptiktas dujinis pistoletas ir du šoviniai, 34 kovinio ginklo šoviniai bei pistoleto duslintuvas.

Du įtariamieji teisėsaugai žinomi - A.S. du kartus teistas dėl dokumentų klastojimo, o A.B. teistas tris kartus - dėl chuliganizmo, vagystės ir plėšimo.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis baudžiama laisvės atėmimu nuo dešimties iki penkiolikos metų.


Šiame straipsnyje: narkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių