Šiaulių rajone sulaikyta puspenkto kilogramo narkotikų

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai automobilyje įrengtose slėptuvėse aptiko puspenkto kilogramo marihuanos ir kanapių dervos. Įtariama, kad narkotikus gabeno Pasvalio rajono gyventojas bei šiauliečiai tėvas su sūnumi.

Pasak policijos pranešimo, neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis kontroliuojantiems pareigūnams į akiratį pateko grupė asmenų, kurie sukėlė rimtų įtarimų dėl vertimosi neteisėta veikla. Dėl to pradėtas ikiteisminis tyrimas ir ketvirtadienio vakarą įvykdyta operacija, per kurią sulaikyti trys narkotinių medžiagų platinimu įtariami asmenys.

Pareigūnai Šiaulių rajone sustabdė „Mercedes-Benz Sprinter“, kuris tempė priekabą automobiliui transportuoti. Ant jos buvo vežamas „Honda Civic“.

Sulaikytosios transporto priemonės atgabentos į policijos komisariato kiemą ir kriminalistams teko užsiimti neįprastu jiems darbu - automobilio ardymu.

Keltuvu pakėlę transportuotąjį automobilį, jie ėmė ieškoti paslėptų kvaišalų. Juos pareigūnai aptiko, išmontavę automobilio padangas. Įvairiose pakuotėse rasta, įtariama, apie 4,5 kilogramo marihuanos ir kanapių dervos. Radinio vertė, manoma, gali siekti 100 tūkst. litų.

Dėl neteisėto disponavimo labai dideliu kiekiu narkotinių medžiagų, siekiant jas platinti, įtarimai pateikti 33 metų Pasvalio rajono gyventojui M.K., 47 metų šiauliečiui J.G. ir 27 metų jo sūnui A.G.

Pastarasis dėl analogiškos neteisėtos veiklos pareigūnams įkliūva jau ne pirmą kartą.

Praėjusių metų spalį jis su draugu buvo sulaikytas Šiaulių rajone, prie Bubių gyvenvietės. Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis tada irgi buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, tačiau taikyta kardomoji priemonė, nesusijusi su laisvė atėmimu. Šįkart sulaikytieji uždaryti į areštinę ir bus kreipiamasi į teismą dėl jų suėmimo.


Šiame straipsnyje: antrankiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių