Selas naktiniame klube sužalojo S.Proniną – metė jai į veidą stiklinę?

Vilniaus 3 policijos komisariate naktį iš penktadienio į šeštadienį atsidūrė Egidijus Dragūnas, pravarde Selas, praneša Delfi.lt.

Pirmadienį bus sprendžiama ar pradėti ikiteisminį tyrimą. „Vilniaus vartuose“ esančiame naktiniame klube, kur tą naktį vyko erotinio kalendoriaus pristatymas, E. Dragūnas metė stiklinę seksualumu garsėjančiai advokatei Svetlanai Proninai į veidą.

Konfliktas įvyko naktiniame klube, kur buvo prisirinkę daug žvaigždžių ir žvaigždelių. Pareigūnai dar aiškinasi, dėl ko taip užsirūstino Selas (garsėjantis ūmiu būdu ir dėl to jau net ir teistas). Sekmadienį nei jis, nei S. Pronina neatsiliepinėjo į telefonų skambučius.

Sužalota advokatė pati naktį kreipėsi į policiją. E. Dragūnas į komisariatą buvo atvežtas apie 4 val. Pareigūnų žiniomis, nukentėjusioji greitosios pagalbos automobiliu buvo išvežta į Žalgirio kliniką, kurios specializacija - odontologinė ir specializuota veido bei žandikaulių chirurgija. Tačiau komisariatas dar ir sekmadienį iš ligoninės nebuvo gavęs jokio pranešimo apie šią pacientę, nors medikai privalo pranešti policijai apie visus sužalotus ir pas juos patekusius žmones. Todėl pareigūnai sekmadienį vis dar nežinojo, koks S. Proninos sužalojimo laipsnis.

Komisariato pareigūnams savaitgalį irgi nepavyko pasikalbėti su nukentėjusiąja, tad įvykio aplinkybės vis dar neaiškios.

Tuo metu E.Dragūnas Klubas.lt tvirtina, jog jokios stiklinės į S.Proniną jis nemetė. „Visų pirma, niekada negalėčiau mesti į moterį stiklinės. Visų antra – dalyvau ir mačiau situaciją. Galvoju, kad ponia buvo neadekvačiai padauginusi, švaistėsi ledukais į žmonės, gėrimais. Ir matyt kažkas neatlaikė, ir tuo pačiu leduku ar kažkuo užtaikė jai atgal“, - portalui Klubas.lt pasakojo E.Dragūnas.

Paklaustas, kodėl būtent jis buvo pristatytas į komisariatą, Selas, dar kartą patikino, jog tikrai ne jis advokatei metė ledukus į veidą: „Ponia gal padaugino, gal jai susidvejino akyse. Pasiūlyčiau jai kitą kartą tokiu laiku eiti miegoti, nes jos organizmas krūvių neatlaiko.“

Diena.lt primena, kad prieš keletą metų E.Dragūnas-Selas jau teistas už tai, kad konflikto metu pagriebė šampanizuoto vyno butelį ir juo trenkė verslininkui Kęstučiui Verslovui per galvą. Sužeistajam prireikė medikų pagalbos.

K.Verslovui ir E.Dragūnui teismas paskelbė nuosprendį, kuriuo jiems nurodyta 80 valandų prižiūrėti neįgalius žmones ar senukus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių