Savaitgalį pričiupti 122 neblaivūs vairuotojai

Savaitgalį, gruodžio 2-4 dienomis, policijos pareigūnai šalies keliuose nustatė 122 neblaivius transporto priemonių vairuotojus.

Iš viso patikrintas 6 tūkst. 537 vairuotojų blaivumas, 1,9 proc. patikrintų vairuotojų buvo neblaivūs, praneša Policijos departamentas.

Lengvas girtumo laipsnis nustatytas 58 vairuotojams, vidutinis - 47 vairuotojams ir 17 - sunkus girtumo laipsnis.

56 vairuotojai buvo vartoję alkoholio, bet tikrinimo metu alkoholio koncentracija neviršijo leistinos normos. Du vairuotojai buvo patikrinti, įtarus, kad jie gali būti apsvaigę nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų - nė vienas iš atvejų nepasitvirtino.

Daugiausia - 26 - neblaivių vairuotojų išaiškinta Vilniaus apskrityje. Kauno apskrityje nustatyta 19 neblaivių vairuotojų, Klaipėdos - 18, Panevėžio - 16, Tauragės, Telšių ir Utenos apskrityse - po devynis, Šiaulių - septyni, Alytaus - šeši, Marijampolės - trys.

Savaitgalį, pirminiais duomenimis, neblaivūs vairuotojai dalyvavo trijuose eismo įvykiuose, per kuriuos žuvo vienas žmogus, aštuoni sužeisti.

Policijos pareigūnai per septynis iš eilės savaitgalius nuo spalio 21-osios jau išaiškino 993 neblaivius vairuotojus, iš viso patikrintas 53 tūkst. 633 vairuotojų blaivumas. Daugiausia - 528 - vairuotojams nustatytas lengvas girtumo laipsnis, vidutinis - 347 ir sunkus girtumas - 118 vairuotojų.


Šiame straipsnyje: vairuotojaiblaivumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vardas

Vardas portretas
A ko dede policininkas be dirzo? :? :O

strutis

strutis portretas
o kiek susitare?

as

as portretas
reikia gaudyti kuo daugiau,tegu padziauna teises ir pavaiksto pora meteliu pestute,tai tai supras ka reiskia vazineti isgerus,nes gali ir blogiau atsitikt,
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių