Savaitgalį Lietuvoje nuskendo mažiausiai septyni žmonės

Nuo penktadienio iki sekmadienio Lietuvoje ugniagesiai ištraukė septynis nuskendusius žmones.

Pasak Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, penktadienį Panevėžio rajone, Užunevėžių kaime, į trijų metrų gylio kūdrą įvirto traktorius. Į nelaimės vietą atskubėję ugniagesiai, po vandeniu surado ir ištraukė 42 metų vyro kūną ir perdavė jį medikams. Jie konstatavo žmogaus mirtį.

Tą pačią dieną Jonavoje, ties Žeimių gatve, iš tvenkinio ištrauktas kol kas nenustatytos tapatybės vyriškio kūnas, o Lazdijų rajone Seirijų miestelyje, Pirčiuko ežere nuskendo 50-metė moteris. Ugniagesių narai skenduolę ištraukė ir perdavė policijos pareigūnams.

Šeštadienį Pasvalio rajone, Smilgelių kaime, dirbtiniame vandens telkinyje ugniagesiai gelbėtojai trijų metrų gylyje, už penkių metrų nuo kranto, surado ir ištraukė nuskendusį vyrą.

Sekmadienio rytą iš policijos gautas pranešimas, jog Kelmės rajone, Kražantės upės užtvankoje gali būti nuskendęs 21 metų vaikinas, nes ant kranto rasti jo rūbai ir telefonas. Atvykę ugniagesių narai skenduolį surado maždaug trijų metrų gylyje ir perdavė jį policijos pareigūnams.

Tą pačią dieną Švenčionių rajone, Kirdeikiškės kaime, Sudotos ežere, maždaug už 25 metrų nuo kranto, keturių metrų gylyje, buvo rastas nuskendęs 40-metis vyras. Tuo tarpu Zarasuose, Zaraso ežere, sonaro pagalba ugniagesiai surado nuskendusį vyrą.

Šiemet vien tik ugniagesiai jau ištraukė 120 skenduolių. Gali būti, kad nuskendusių žmonių skaičius gali būti didesnis, nes skenduolius taip pat traukia gelbėjimo stočių gelbėtojai, gyventojai.


Šiame straipsnyje: skenduoliaiskenduolisnelaimės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių