Savaitgalį įkliuvo 114 neblaivių vairuotojų

Savaitgalį, gruodžio 9-11 dienomis, policijos pareigūnai šalies keliuose nustatė 114 neblaivių transporto priemonių vairuotojų. Iš viso buvo patikrintas 6 720 vairuotojų blaivumas. 1,7 proc. patikrintų vairuotojų buvo neblaivūs.

Lengvas girtumo laipsnis nustatytas 59 vairuotojams, vidutinis – 42 ir sunkus girtumo laipsnis – 13 vairuotojų.

85 vairuotojai buvo vartoję alkoholio, bet tikrinimo metu alkoholio koncentracija neviršijo leistinos normos. Vienas vairuotojas buvo patikrintas, įtarus, kad jis gali būti apsvaigęs nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų, tačiau įtarimai nepasitvirtino.

Daugiausiai neblaivių vairuotojų įkliuvo Vilniaus apskrityje – 27. Kauno apskrityje nustatyti 22 neblaivūs vairuotojai, Klaipėdos – 16, Panevėžio – 12, Tauragės – 10, Marijampolės – 9, Alytaus – 6, Utenos – 5, Telšių – 4 ir Šiaulių – 3. 

Savaitgalį, pirminiais duomenimis, neblaivūs vairuotojai eismo įvykių, kuriuose būtų nukentėję žmonės, nesukėlė. Per tris paras (gruodžio 9-11 d.) mūsų šalyje iš viso užregistruoti 46 eismo įvykiai: juose du žmonės žuvo, 54 buvo sužeisti. Žuvo 82 metų pėsčiasis ir 25 metų vairuotojas.

Per aštuonis iš eilės savaitgalius (nuo spalio 21-osios), kai policija vykdo reidus ir tikrina vairuotojų blaivumą, išaiškinti 1 107 neblaivūs vairuotojai, pranešė Policijos departamentas.


Šiame straipsnyje: vairuotojaiblaivumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Uz tai

Uz tai portretas
kad tikrintu kiekviena diena ir pingu surinktu nemazai. Baisu vaziuoti savaitgaliais rajoniniais keliais, pilna girtu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių