Rusijoje areštuotas vyras su kunigo pažymėjimu ir kokainu

Rusijos kovos su narkotikais agentūra pranešė, kad Maskvos oro uoste buvo areštuotas kolumbietis, kuris tvirtina, kad yra katalikų kunigas, ir kuris turėjo 780 gramų kokaino, dalį jo - savo skrandyje.

Federalinė kovos su narkotikais tarnyba trečiadienio pareiškime nurodo, kad tas vyras dvasininko drabužiais Šeremetjevo oro uoste buvo sulaikytas dėl to, kad atrodė sergantis ir nervingas. Jis buvo nuvežtas į ligoninę, kur jo skrandyje buvo rasta 13 maišelių su kokainu ir dar penki maišeliai jo bagaže.

Pareiškime nenurodoma, kokie tai maišeliai, bet per valstybinę televiziją parodytoje medžiagoje matyti, kad tai tikriausiai buvo prezervatyvai. Tarnybos atstovė sakė, kad įtariamasis buvo sulaikytas sausio 23 dieną ir vis dar yra areštinėje.

Vyro dokumentai rodo, kad jis yra kunigas iš Bogotos.

Rusijos televizijos reportaže apie tą operaciją buvo matyti jaunas akiniuotas kunigas juodais drabužiais ir su kryžiumi. Jis į Maskvą atskrido per Paryžių.

Per televiziją parodytame asmens dokumente nurodoma, kad jis yra Fabio Ricardo Rodriguezas, katalikų kunigas.

„Narkotikų verslo organizatoriai, kaip matote, griebiasi purviniausių metodų, įtraukia net doriausių profesijų atstovus“, - nurodė kovos su narkotikais tarnyba.

Šiuo metu kunigas laikomas tardymo izoliatoriuje Chimkuose netoli Maskvos, jį aplankė Kolumbijos konsulas, pranešė Rusijos televizija.

Reportaže buvo matyti, kad jis kameroje laiko rožinį.

„Kadangi esu kunigas, ši situacija labai sudėtinga. Ji prieštarauja mano moralei ir mano įsitikinimams, bet mafijos gauja privertė mane atlikti šį veiksmą, aš neturėjau pasirinkimo“, - sakė jis televizijai, o jo žodžiai buvo verčiami į rusų kalbą.

Paklaustas, ką darytų kalėjime, jis atsakė: „Melsčiau atleidimo už savo nuodėmes ir mąstyčiau apie savo gyvenimą“.


Šiame straipsnyje: Rusijakunigasnarkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

vidma

vidma portretas
nu va maza kad uz krykstinas ir vestuves ,laiduotuves saibas mokek .nors dievas tievas moko rupintis tik sela o ne kunu . O dar ir koksa pradejo stumdyt
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių