Rakinkite duris – plėšikai puola

Pastarosiomis dienomis Vilniaus rajone suįžūlėjo vagys - jie plėšia žmones šiems esant namie ir grasina parduotuvių kasininkėms.

Policijos departamentas pranešė, kad antradienį, lapkričio 18 d,. apie 20 val. Vilniaus rajone, Lytos kaime, į neužrakintą namą užėjo du vyriškiai ir sumušė 48-erių metų šeimininką. Plėšikai stvėrė, ką rado - mobiliojo ryšio telefoną ir virtuvinį peilį. Materialinis nuostolis įvertintas 115 litų.

Vakar, lapkričio 19 d., apie 9 val. Vilniaus rajone, Nemenčinėje, Vilniaus gatvėje, taip pat į neužrakintą namą užėjo kaukėtas vyriškis. Grasindamas 48-erių metų šeimininkui panašiu į pistoletą daiktu jis pagrobė nešiojamąjį kompiuterį ir mobiliojo ryšio telefoną. Materialinis nuostolis įvertintas 1 800 litų.

Trečiadienio popietę, 15 val. 30 min. Vilniuje, į Statybininkų gatvėje esantį butą, 62-ejų metų šeimininkas įsileido du vyriškius. Šie jį sumušė ir pagrobė 5 040 litų.

Vakar nuo plėšikų nukentėjo ir viena parduotuvė. Apie 21 val. 30 min. Vilniuje, į Salininkų gatvėje esančią parduotuvę užėjo jaunuolis, kuris grasino 53-ejų metų  pardavėjai šaunamuoju ginklu. Kartą iššovęs į viršų, jis pagrobė kasos aparato stalčių su jame buvusiais pinigais. Materialinis nuostolis įvertintas 2 688 litai.


Šiame straipsnyje: vagisplėšikas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių