Radžis neigia vairavęs zaporožietį, bet pasirengęs sumokėti baudą

Vairuotojo pažymėjimo neturintis atlikėjas Radžis Aleksandrovičius šiandien pasirodė Vilniaus pirmajame apylinkės teisme. Jam iškelta administracinė byla dėl vairavimo neturint vairuotojo pažymėjimo.

R. Aleksandrovičius buvo sulaikytas Vilniuje Kalvarijų gatvėje rugpjūčio 21 d. vakare prie seno zaporožiečio vairo. Dainininkas teismui pripažino, kad buvo „padaręs gramelį“ ir tvirtina, kad jis tik apžiūrinėjo seną automobilį. Teismui R. Aleksandrovičius tvirtina, kad tik stovėjo prie automobilio, kurio savininko jis nežino. Dainininkas sako nesuprantantis, dėl ko jį sulaikė policija.

Radžis negia vairavęs zaporožietį, tačiau yra pasirengęs sumokėti baudą. Dainininkas aiškino, kad jis nenori skandalo „Tebūnie, kad vairavau“, – teisėjui sakė R. Aleksandrovičius.

„Turių aš tų pinigų, sumokėsiu kiek tik reikės, čia nėra problemos kažkokios. Jeigu nusipirkau žiedą, tai sumokėsiu ir baudą“, – sakė dainininkas Radžis.

„Kur įrodymai, kad aš vairavau, kur filmuota medžiaga, kur nuotraukos, kad aš sėdėjau prie vairo“, – žurnalistų klausė Radžis.

Teismas nusprendė spalio viduryje apklausti Radžį sulaikiusius policijos pareigūnus.


Šiame straipsnyje: Radživairavimas be teisių

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gintaras PEDOFILAS

Gintaras  PEDOFILAS portretas
koks fainas ir mielas radziukas, mano :*

Antanas

Antanas portretas
triuksmo,del nieko

Loni

Loni portretas
Už ką mokėti, jei ne vairavo ??? Kažkas keisto.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių