Radži: svarbu į kalėjimą nepasodintų, o baudą susimokėti aš galiu

Penktadienio rytą Vilniaus 1 apylinkės teisme buvo nagrinėta administracinė teisės byla, dėl to, kad Radži Aleksandrovičiaus vairavo automobilį „ZAZ“ neturėdamas teisės vairuoti bei nepateikė automobilio registracijos liudijimo, rašo delfi.lt.

Šį kartą teisme turėjo būti apklausti ir dainininką sulaikę policijos patruliai, kurie galėtų patvirtinti arba paneigti Radži kaltę.

A. Guga, šiandien vykusiame bylos varstyme dalyvauti negalėjo.

Kitas pareigūnas A. Čereška, duodamas parodymus teigė, kad jie su kolega rugpjūčio 21-osios vakarą, patruliuodami Vilniaus gatvėmis pastebėjo, jog po kelias eismo juostas įtartinai vingiuoja „zaporožietį“. Kilus įtarimui, pareigūnai mašiną pasekė ir Kalvarijų gatvėje, šiam sustojus prie vieno daugiabučio namo, nusprendė išlipti ir patikrinti dokumentus.

Anot pareigūno, už vairo tikrai sėdėjo Radži ir nebuvo net prošvaistės, kad jis būtų apsikeitęs su šalia sėdėjusiu keleiviu ar staiga atsiradęs iš kitos vietos.

Tačiau Radžis Aleksandrovičius iki šiol neigia vairavęs „zaporožietį“.

Po antrojo bylos svarstymo R. Aleksandrovičius sakė, kad yra pasiruošęs susimokėti baudą. „Svarbu į kalėjimą nepasodintų, o baudą susimokėti aš galiu“, – sakė jis.


Šiame straipsnyje: Radživairavimas be teisių

NAUJAUSI KOMENTARAI

EGIS

EGIS portretas
GAUDYKIT GATVES CHULIGANUS,O NE KABINKITES PRIE ZMOGAUS DEL SUDNIEKIU-IRGI,MAT,"BAUDEJAI"...NEI JUOKTIS,NEI VERKT...

Taip

Taip portretas
nebežino, ko prisigalvot, baudžia dėl smulkmenų visokių. O Radži šaunuolis, kad neprisipažįsta, nes nėra įrodymų, o įtariamasis laikomas nekaltu, kol jo kaltė neįrodyta.

na

na  portretas
tegul nevaidina tas radzis erelio,tokie ereliai ir daro avarijas,jei nesugeba issilaikyti teisiu,vadinasi nekoks ir vairuotojas,kaip nekoks ir dainininkas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių