R. Cicinas ir Aukščiausiajame teisme įveikė TV prodiuserį K. Krivicką

Lietuvos Aukščiausiasis Teismas (LAT) paskelbė neskundžiamą sprendimą civilinėje byloje, kurioje estrados princu vadinamas Rytis Cicinas kovoje dėl garbės ir orumo pasiekė galutinę pergalę prieš garsaus TV prodiuserio Kristupo Krivicko kompaniją ir kanalą TV3, rašo portalas 15min.lt.

Ir laidą „Nuodėmių dešimtukas“ kūrusi prodiuserio Kristupo Krivicko įmonė „TV PRO Media“, ir atsakovu šioje byloje taip pat patraukta TV3 kanalą valdanti bendrovė „Tele-3“ Aukščiausiajame Teisme  nieko nepasiekė.

Kasacinį televizininkų skundą išnagrinėjusi LAT teisėjų kolegija ketvirtadienį paskelbė, kad ankstesnius teismų sprendimus, palankius garsiam atlikėjui Ryčiui Cicinui, palieka galioti be pakeitimų.

Kaip skelbta anksčiau, R.Cicinas į teismą kreipėsi po laidos „Nuodėmių dešimtukas“, kurioje buvo parodytas reportažas apie estrados princo šeimos gyvenimą, skelbta informacija apie dainininkui neva atliktą intymią operaciją, seksualinę orientaciją, gimusią atžalą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valio

Valio portretas
Šaunuolis R.Cicinas! Pamoka ir kitiems, kaip reikia kovoti už garbę ir orumą, nes jau šis prodiuseris seniai peržengia visas ribas...

iveike Cicinas

iveike Cicinas portretas
iveiks ir beveik simtamete a.a.J.Furmanaviciaus motina.tikiuosi kad tas niekselis(zurnalistu net liezuvis nesivercia vadint) tures viesai paneigti savo smeiztus,duok Dieve tai senai mociutelei sulaukti tos dienos kada sitokie brudai bus priversti atsakyti uz savo juodus darbus

babyte...

babyte... portretas
...skirk varle nuo teliuko....raso apie cicina, ojis svaigsta apie kazkoki p.......!
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių