Prostitutė skelbėsi ieškanti dosnaus meilužio

Vietoje dosnaus meilužio į namus užsukęs policijos pareigūnas vilnietei Sabinai Mikulskajai kainuos 600 litų.

Tiek išnagrinėjęs administracinę bylą dėl vertimosi prostitucija 19-ametei S.Mikulskajai ketvirtadienį skyrė Vilniaus miesto 1 apylinkės teismas.

S.Mikulskaja teisme neigė esanti seniausios pasaulyje profesijos atstovė. Jos teigimu, ji vienoje interneo svetianėje tik pasiskelbė ieškanti dosnaus meilužio, tačiau vietoje sulaukė policijos pareigūno vizito. Ir ne bet kokio, o savo seno „pažįstamo“, kuris ją jau seniau buvo sučiupęs besiverčiant prostitucija.

Pareigūno teigimu, jis rado skelbimą, kuriame buvo nurodyta, jog jauna, graži seksuali mergina ieško turtingo draugo. Šių metų sausio 27 dieną jis tokiu ir prisistatė.

Paskambinęs skelbime nurodytu telefonu, jis apsimetė eiliniu meilės malonumų išroškusiu klientu ir susitarė, kad už vieną valandą jam suteiktų paslaugų merginai bus dosniai – sumokėta 200 litų.

S.Mikulskaja jam nurodė adresą kuriuo reikia atvažiuoti, tačiau atvykus paaiškėjo, kad dosnaus meilužio ieškanti mergina ir policijos pareigūnas jau buvo susitikę. Policininkas jau ją buvo sučiupęs už tokį patį pažeidimą.

Nors S.Mikulskaja neigė, kad verčiasi prostitucija, tačiau, teismo nuomone, tai yra įrodyta.

Administracinių teisės pažeidimų kodeksas už vertimąsi prostitucija asmeniui, jau baustam už šį pažeidimą, numato nuo 500 iki 1000 litų arba administracinį areštą iki 30 parų.


Šiame straipsnyje: prostitucijainternetas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių