Profesinės sąjungos remia Kalvarijos policininkus

Trečiadienį vykusiame šalies policijos įstaigų darbuotojų atstovų forume – netikėta profesinių sąjungų akcija.

Forume, kuriame dalyvavo apie 100 pareigūnų iš visų Lietuvos policijos įstaigų, pareigūnų profesinių sąjungų atstovai surengė Kalvarijos pareigūnų, prabilusių apie korupciją aukščiausiuose policijos sluoksniuose, palaikymo akciją.

Tuo metu kai aukščiausi policijos vadovai kalbėjo apie kovą su korupciją policijos įstaigose, pareigūnų profesinių sąjungų atstovai iškėlė plakatą skelbiantį: „Remiame sąžiningus  Kalvarijos pareigūnus, kovojančius su korupcija aukščiausiuose policijos sluoksniuose“.

Priminsime, kad šių metų kovo 30 d. Kalvarijos rajono policijos komisariato kriminalistai kreipėsi į Generalinį prokurorą, prašydami pradėti ikiteisminį tyrimą dėl Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojo Edvardo Bukotos, to paties komisariato viršininko Kęstučio Kalinausko, taip pat Kauno apygardos vyriausiojo prokuroro Kęstučio Betingio ir Policijos departamento Generalinio komisaro pavaduotojo Visvaldo Račkausko veiklos ir galimų ryšių su kontrabandą organizuojančiais asmenimis.

Tyrimą atlikęs Policijos departamentas Marijampolės vadovų veikloje pažeidimų nenustatė.


Šiame straipsnyje: Kalvarijos policija

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių