Prienų rajono šeimoje rasti penki sumušti vaikai, vienas – komoje

Policija tiria dramą daugiavaikėje šeimoje, kurioje viena mažametė rasta komos būklės, o trys jos broliai ir sesuo – sumušti.

Prienų rajono savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėja policijai pranešė, kad pirmadienį jų darbuotojams lankant Skrynupio kaime gyvenančią šeimą, rasti sumušti keturi vaikai: 13-metis, 10-metis ir 9-metis berniukai bei 12-metė mergaitė.

Diena anksčiau, sekmadienį, iš tos pačios šeimos į Prienų ligoninę atvežta kita, 6 metų mergaitė. Ji buvo ištikta komos, jos galvos smilkinkaulio srityje buvo matyti durtinė žaizda. Dėl sunkios būklės mažametė pervežta gydyti į Kauno klinikas.

„Mergaitė yra reanimacijoje. Jos būklė ypač sunki“, – portalui 1kaunodiena.lt antradienį sakė Kauno klinikų atstovė spaudai Austė Aleksandravičiūtė-Šviažienė.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prienų rajono policijos komisariato atstovas spaudai Arūnas Malinauskas sakė, kad sulaikytas vaikų tėvas S. M., kuris uždarytas į areštinę.

„Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Laukiame medicinos ekspertų išvadų. Jie pasakys, kaip buvo sužaloti mažamečiai vaikai. Už tai gali grėsti baudžiamoji atsakomybė”, – teigė A. Malinauskas.

Anot policijos atstovo, komos ištiktą sesutę sekmadienį pamatė kiti vaikai, o greitąją pagalbą iškvietė mama.

Policijos pareigūnai kitą dieną informavo vaiko teisių specialistus, kurie pirmadienį nuvykę pas šeimą ir rado sumuštus dar keturis vaikus.

Anot policijos atstovo, vaikai galėjo būti sumušti ne vienu metu. Ant jų kūnų matyti įvairių odos pažeidimų. Visi keturi mažamečiai laikinai apgyvendinti Prienų rajono ligoninės vaikų ligų skyriuje.

Šioje šeimoje auga ir daugiau vaikų, kurie šiandien yra likę su mama – 47-erių V.M.


Šiame straipsnyje: sumušti vaikaismurtasšeima

NAUJAUSI KOMENTARAI

ona

ona portretas
taigi vaikai prašė valgyti, tai ir gavo į kailį.

cia

cia portretas
yra daug vargstanciu vaiku ypac JUODBUDZIO kaime.

nnn

nnn portretas
Aš, tų laikų trejetukininkas, neparašyčiau "keturi sumušti vaikai". Ar žurnalistus mokina taisyklingos rašybos? Ar jau totalus nudebilėjimas nuo konservantų maiste?
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių