Prieniškių sodybose - naminės degtinės fabrikėliai

Prienų policijos pareigūnus nustebino išpuoselėtose sodybose aptikti radiniai - ūkinėse patalpose buvo įrengti aparatai naminei degtinei gaminti.

Vieną jų pareigūnai aptiko tvarkingai gyvenančios ir niekada į policijos akiratį nepatekusios moters sodyboje. Aparatai naminei degtinei gaminti net nebuvo paslėpti ir po gamybos proceso niekada nebuvo išardomi.

Ketvirtadienį Prienų rajono policijos komisariato kriminalinės policijos pareigūnai tikrino informaciją, kad viename Prienų rajono savivaldybės Balbieriškio seniūnijos kaime nelegaliai gaminama naminė degtinė.

Užsukę pas 57-erių A.S., kriminalinės policijos pareigūnai kieme esančiame svirne rado aparatą naminei degtinei gaminti. Apžiūrint patalpą aptikta apie 20 litrų skysčio, skleidžiančio alkoholio kvapą. Jis buvo supilstytas į įvairaus dydžio talpas.

Netrukus pareigūnai nuvyko pas kaimynystėje gyvenantį 47-erių V.M. Jo ūkinio pastato patalpose taip pat rastas aparatas naminei degtinei gaminti.

Prienų rajono policijos komisariate dėl neteisėto stiprių alkoholinių gėrimų gaminimo ir aparatų jiems gaminti laikymo pradėti ikiteisminiai tyrimai. Už tokią veiką asmenys gali būti baudžiami viešaisiais darbais, bauda arba laisvės atėmimu.


Šiame straipsnyje: naminė degtinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
geras ruginukas niekada nepamaise. o va is prekybiniu centru perkama rusiska ir baltarusiska degtine ne vienam kepenis istirpdys.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių