Policininkai stebės vairuotojus

Policijos departamentas nurodė apskričių vyriausiesiems policijos komisariatams ir Lietuvos policijos eismo priežiūros tarnybai kitą savaitę prižiūrimose teritorijose organizuoti tikslines prevencines priemones. 

Nuo pirmadienio bus vykdoma transporto priemonių (mopedų, motociklų, lengvųjų ir krovininių automobilių, mikroautobusų, autobusų) vairuotojų važiavimo per sankryžas, reikalavimo važiuoti kuo arčiau dešiniojo važiuojamosios dalies krašto taisyklių laikymosi, posūkių signalų rodymo, neleistino naudojimosi mobiliojo ryšio priemonėmis vairuojant transporto priemonę, pavojingo ir chuliganiško vairavimo kontrolė.

Nurodytiems Kelių eismo taisyklių pažeidimams išaiškinti ir jų prevencijai bus rengiami atskiri reidai.

Policija šiomis priemonėmis siekia ugdyti transporto priemonių vairuotojų atsakingumą už netinkamo elgesio kelyje galimus padarinius, taip pat visuomenės nepakantumą Kelių eismo taisyklių pažeidėjams.


Šiame straipsnyje: policijos reidas

NAUJAUSI KOMENTARAI

vadila

vadila portretas
na tai blondinem bus saka ,vaziuoja kaire eismo juosta ir plepa telefonu...o verschlynikai su X5, ML, REXsais tai isviso pasityciojimas is eismo taisykliu ,tipo as krutas su kokia tachke...

aaaa

aaaa portretas
O tai ka kitomis dienomis veike jei tik dabar nusprende atkreipti demesi.

e

e portretas
bet jau taip spaudzia tuos vairuotojus,kad jau geriau vaikscioti pesciomis.
VISI KOMENTARAI 49

Galerijos

Daugiau straipsnių