Policija sulaikė vyrą, grasinusį nužudyti motiną

Policijos pareigūnas Eišiškių mieste teko tramdyti įsisiautėjusį vyriškį, grasinusį nužudyti motiną. Smurtautojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę, informuoja policija.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariate buvo gautas pranešimas, kad Eišiškių mieste sūnus triukšmauja  ir peiliu grasina nužudyti motiną.

Policijos pareigūnai atvykę į įvykio vietą, susidūrė su agresyviu vyriškiu, kuris daužė langų stiklus, plėšė užuolaidas,  švaistėsi peiliu ir grasino visus išžudyti. Smurtautojas nekreipė dėmesio į policijos reikalavimus, jo reakcija buvo neadekvati, o elgesys – nenuspėjamas.

Policijos pareigūnai, norėdami išvengti tragiškų pasekmių, užrakino vyriškį namuose ir, paskambinę į budėtojų dalį, paprašė pagalbos. Papildomas patrulių ekipažas ir Kriminalinės policijos pareigūnai atvykę į smurtautojo namus, ginkluoti ir su specialiomis  priemonėmis, tyliai įėjo į namus. Vyriškį pareigūnai rado gulintį lovoje su peiliu rankoje. Policininkams pasipriešinus, teko uždėti vyriškiui antrankius.

D. P. (gim. 1978 m.) buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2,62 promilės girtumas). Smurtautojui bus pareikšti įtarimai dėl grasinimo nužudyti  ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą. Už šį nusikaltimą asmuo gali būti baudžiamas iki dviejų metų laisvės atėmimo.

 


Šiame straipsnyje: sulaikymasnusikaltimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

rj

rj  portretas
tik 2-ji metai?????????????????????? toki suxa nudet vietoj ,jis zmogaus vardo nevertas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių